Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μπήκαν Αύγουστο και θα… βγουν Σεπτέμβριο

Πάνω από 60 ώρες έγκλειστοι οι υποψήφιοι καναλάρχες στη Γενική Γραμματεία ενημέρωσης με τα φορτηγά των κέτερινγκ να πηγαινοέρχονται για «ανεφοδιασμό»

Περισσότερες από 60 ώρες εγκλεισμού (μπήκαν Αύγουστο και θα… βγουν Σεπτέμβριο) πέρασαν οι διεκδικητές των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και απ’ ό,τι φαίνεται δεν καλοπέρασαν.

Από την
Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Μακριά από τις ανέσεις και την πολυτέλεια, έχοντας στη διάθεσή τους όλο κι όλο ένα ταπεινό ράντζο για να αναπαύονται, και πιθανότατα χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έστω κι ένα ντους, φαίνεται πως αναζήτησαν παρηγοριά στο φαγητό. Μετά τις ανελέητες «μάχες» εκατομμυρίων ευρώ, «στέναξαν» οι μπουφέδες, αφού τα φορτηγά των κέτερινγκ πηγαινοέρχονταν συχνά πυκνά κατά τη διάρκεια της μέρας για ανεφοδιασμό.

4rw45yhrs 1Αυτή ήταν η μόνη κινητικότητα όλες αυτές τις ημέρες έξω από το κτίριο της Καλλιθέας, όπου οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί ξεροστάλιαζαν προκειμένου να εντοπίσουν έστω μια μικρή είδηση. Ωστόσο, οι μόνοι που κατάφεραν να έχουν τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας ήταν οι διανομείς τροφίμων, που κουβαλούσαν τα ταψιά σε… ζωντανή σύνδεση με τα δελτία ειδήσεων, συνοδευόμενοι από ρεπόρτερ και κάμερες.

Οι μαγαζάτορες

Εκείνοι δε που έμειναν σίγουρα ευχαριστημένοι από τη βαβούρα των ημερών ήταν οι μαγαζάτορες της περιοχής, αφού οι καφέδες το πρωί και οι μπίρες το βράδυ πήγαιναν σύννεφο.

Οι ρεπόρτερ από την πολύωρη αναμονή τελικά άρχισαν να το διασκεδάζουν βγάζοντας selfies. Από τη «μάζωξη» δεν έλειψαν και τα χάπενινγκ. Η συνάδελφος Λία Κοντοπούλου από τον ΑΝΤ1 είχε τα γενέλθιά της και, αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, είπε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας της και να το γιορτάσει δεόντως την ώρα του καθήκοντος.

Και όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο γεγονός που συγκεντρώνει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, δεν θα μπορούσε να πάρει απουσία η… αθεόφοβη Ελένη Λουκά, που έκανε κι 4rw45yhrs 3εκείνη χθες το βράδυ την εμφάνισή της (αλίμονο!!!) έξω από τη ΓΓΕΕ.

Με αθλητικό λουκ και το γνωστό τζόκεϊ καπελάκι της, ξέφυγε από τα μέτρα ασφαλείας και βγήκε on air στις ζωντανές συνδέσεις, φωνάζοντας τις αγαπημένες τις ατάκες «Τσίπρα δοσίλογε» και «Προδότες Γερμανοτσολιάδες».

Πάντως, τα βλέμματα όλων έκλεψε μία ρεπόρτερ που εργάζεται για την αμερικανική «Huffington Post». Πρόκειται για την Τζόι, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Η δημοσιογράφος μονοπώλησε το ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω της εξωτικής ομορφιάς της, αλλά και για την τελευταίας τεχνολογίας κάμερα 360 μοιρών που κουβαλά μαζί της. Μέσα στο κτίριο, πάντως, σε αντίθεση με το καλό κλίμα εκτός, δεν φαίνεται να συνέβαινε το ίδιο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έντονος εκνευρισμός από τις κακές συνθήκες, την κούραση, το στρες και την ταλαιπωρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο υποψήφιοι αντέδρασαν έντονα, αρνούμενοι να παραμείνουν και τρίτη νύχτα κλεισμένοι στη ΓΓΕΕ. Οπως διεμήνυσαν στον ταξίαρχο της Αστυνομίας, δεν είχαν καμία διάθεση να διανυκτερεύσουν ακόμη ένα βράδυ υπό… αιχμαλωσία. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τούς τόνισε ότι πιθανότατα δεν θα χρειαζόταν, αφού εξέπνεε η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Πάντως, ο διευθυντής του Star Κάρολος Αλκαλάι έριχνε συχνά πυκνά ματιές για το τι συμβαίνει εκτός κτιρίου, κοιτάζοντας από το μισάνοιχτο παράθυρο τον έξω κόσμο.

4rw45yhrs 8Λ. Κρέτσος: Οι άδειες των περιφερειακών καναλιών να δοθούν από το ΕΣΡ!

Την πρόθεση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να διενεργήσει τον διαγωνισμό των περιφερειακών τηλεοπτικών αδειών το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) εξέφρασε ο Λευτέρης Κρέτσος (φωτό). Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Το ΕΣΡ επί της ουσίας δεν υφίσταται, καθώς έχει λήξει η θητεία των μελών του. «Ο επόμενος διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια πρέπει να γίνει από το ΕΣΡ» δήλωσε ο κ. Κρέτσος σε ραδιοφωνικό σταθμό, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης να δοθούν θεματικές άδειες. «Η συζήτηση για τα θεματικά κανάλια, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι άκαιρη» επανέλαβε. Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας επιβεβαίωσε μάλιστα ότι μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα με τα οποία διεξάγεται ο σημερινός διαγωνισμός, καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πέμπτη άδεια εθνικής εμβέλειας. «Βεβαίως, αλλά έχουμε ήδη δεσμευτεί και θα πρέπει να υπάρχουν πολύ απτά χαρακτηριστικά παραδείγματα για τη διαφημιστική αγορά» ανέφερε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...