Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

«Δεσποινίς Παπασταύρου» στη Βουλή!

«Η δεσποινίς Παπασταύρου, βεβαίως, βεβαίως…» έκανε την εμφάνισή της στη Βουλή.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Η δεσποινίς Παπασταύρου, βεβαίως, βεβαίως…» έκανε την εμφάνισή της στη Βουλή.
Το τι Βουγιουκλάκη έπεσε χθες στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την παιδεία δεν λέγεται!
Η «δεσποινίς Παπασταύρου», την οποία υποδυόταν η Αλίκη στη θρυλική πια ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», είχε την τιμητική της.

2581799
Αγαπημένη ταινία φυσικά και της Σίας Αναγνωστοπούλου, αλλά από την…ανάποδη, όπως την κατηγόρησε ο συνάδελφός της Γιώργος Βλάχος. Απευθυνόμενος ο βουλευτής της Ν.Δ. στην αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου της είπε χαρακτηριστικά: «…μας θυμίσατε, υπουργέ, την ωραία ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο”. Προφανώς έχετε μείνει δεκαετίες πίσω. Χρησιμοποιείτε μια κωμωδία για να μας πείτε ότι αυτό είναι το ιδιωτικό σχολείο; Αυτή την εικόνα έχετε για τα ιδιωτικά; Την Παπασταύρου;» Μόνο που στα «κακά ιδιωτικά» οι πρωτοκλασάτοι Συριζαίοι στέλνουν μαζικά τους γόνους τους, συμπληρώνει η στήλη.

Το σχολείο της Ν.Δ. άρχισε τα μαθήματά του. Στην πρώτη μετά το θέρος σύσκεψη που είχαν οι τομεάρχες του κόμματος στη Βουλή ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να βγουν τα μολύβια και τα τετράδια από τις σάκες και να δοθούν… περιληπτικές εργασίες για τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν το καλοκαίρι, αλλά κυρίως προτάσεις για τον βασικό κορμό της ομιλίας του στη ΔΕΘ. Ο Κυριάκος περιμένει γραπτώς τις προτάσεις. Απαίτησε δε τα σημειώματα να φθάσουν το ταχύτερο στο γραφείο του. Η θερινή ραστώνη τελείωσε, ως φαίνεται.

Το (τρίτο) καμάρι του Δημ. Κυριαζίδη

Περήφανος για τον γιο του, που ξεκινά την άσκησή του στο δικηγορικό επάγγελμα, είναι ο βουλευτής kiriazidisτης Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης και με χαρά μάς σύστησε τον Γιώργο του.
Είναι το τρίτο από τα τέσσερα αγόρια του βουλευτή, που μάλλον παντρεύτηκε νεότατος, αφού ο μεγάλος γιος του Ακης (αξιωματικός ΣΣΑΣ) είναι ήδη 33 ετών.
Ο δεύτερός του, ο Γιάννης, είναι γιατρός, ακολουθεί ο Γιώργος, που χθες ήταν μαζί του στο εντευκτήριο, και το κουαρτέτο κλείνει με τον 19χρονο φοιτητή της Φαρμακευτικής, τον Μάριο.
Κορίτσια, ο βουλευτής Κυριαζίδης ψάχνει νύφες για τους τέσσερις άντρες του. Οσες πιστές σπεύσατε ταχέως!

(!)

mpakogiannis

«Δυο κεράκια» έσβησε στην τούρτα της περιφέρειας ο Κώστας Μπακογιάννης.
Τα γενέθλιά του στην καρέκλα του περιφερειάρχη είχε χθες ο Κώστας και τα γιόρτασε με μια φωτογραφία εργασίας και μια δήλωσή του, που έλεγε: «Σήμερα κλείνουμε δύο χρόνια στην περιφέρεια. Ενα ταξίδι με απίστευτες δυσκολίες, με τεράστιες προκλήσεις και εμπόδια…»
Εχεις όμως γερή συμπαραστάτισσα, περιφερειάρχη μου. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο, πιστεύουμε.

Ο αμπελώνας του Παναγιώτη Σγουρίδη

sdasd

«Καλά κρασιά» εύχονται οι φίλοι του στον πρώην του Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη. Βλέπετε, είναι εποχή τρύγου, και ο πρώην υπουργός, που έχει αλλάξει ρότα στη ζωή του κι ασχολείται με τα κρασιά, έχει δουλειές μπροστά του. Ο Παναγιώτης Σγουρίδης βγάζει το δικό του κρασί, που φέρει το όνομά του, δηλαδή «Κτήμα Σγουρίδη», αμπελώνας που βρίσκεται στα πανέμορφα Αβδηρα της Ξάνθης. Ο ίδιος πια πίνει στην υγειά μιας πολιτικής καριέρας που καταστάλαξε στο κρασί, αγαπημένο και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πάνου Καμμένου.

Θέλει πολλά ψωμιά για να γίνει δρόμος

2560170

«Ενα εργοτάξιο εγκαινιάζει σήμερα ο πρωθυπουργός» λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στα πανηγυρικής μορφής εγκαίνια των τμημάτων του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, που τελεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας:
«…ο αρμόδιος υπουργός κ. Σπίρτζης σχεδιάζει την αύξηση των τελών και τoν πολλαπλασιασμό των σταθμών διοδίων. Στην ουσία ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα έργο που είναι ακόμα εργοτάξιο, ενώ δεν μας έχουν ακόμα “αποκαλύψει” ούτε πότε θα τελειώσει το έργο ούτε αν θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός».

Ο βουλευτής, που ξέρει από «πρώτο χέρι» τι σημαίνει Αθηνών – Κορίνθου μιας και πηγαινοέρχεται σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα (το ίδιο και η στήλη, που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αιτωλοακαρνανία), είναι σίγουρος ότι η Ολυμπία Οδός… θέλει πολλά ψωμιά ακόμη για να γίνει δρόμος!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...