Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Σαββατοκύριακο 03-04 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Αλλάξτε παραστάσεις και…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει. Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση, και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με τον σύντροφό σας θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ΛΕΩΝ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα σας και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούργια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας. Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε καινούργιες κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα σας, παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και, κυρίως, να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ό,τι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο τη σχέση σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...