Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Θρήνος για την Ιωάννα

Η σύζυγος του Γιώργου, ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, «έφυγε» σε ηλικία 42 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Βαρύ πένθος σκόρπισε στην οικογένεια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού η είδηση του θανάτου της συζύγου του ιδιοκτήτη της Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας Στάχτου, που έφυγε από τη ζωή στα 42 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο. Η απώλειά της έφερε θλίψη στον επιχειρηματικό και τον εφοπλιστικό κόσμο αλλά και στον χώρο του αθλητισμού.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ 

Παρά τη σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια, η 42χρονη Ιωάννα Στάχτου δεν έχασε κανένα από τα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τελευταία φορά που βρέθηκε στις κερκίδες ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όταν η αγαπημένη της ομάδα κατέκτησε το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Λίγες ώρες μετά η Ιωάννα μαζί με τον σύζυγό της, τον αδελφό του Παναγιώτη και τη γυναίκα του Ελευθερία Κούκου διασκέδαζαν στο γλέντι των πρωταθλητών σε νυχτερινό κέντρο.

Ομως, οι δύσκολες στιγμές πλησίαζαν για την άτυχη Ιωάννα, αν και προσπαθούσε να τις κρύψει πίσω από το λαμπερό της χαμόγελο. Λίγες εβδομάδες αργότερα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ειδική κλινική στις ΗΠΑ, έχοντας κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν από 15 μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από μια σειρά εξετάσεων και θεραπειών. Ωστόσο η μάχη για τη γλυκιά 42χρονη ήταν άνιση και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη σε θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, βυθίζοντας στον πόνο όλους εκείνους που τη λάτρευαν.

Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου η Ιωάννα Στάχτου έζησε μια παραμυθένια ζωή, που -δυστυχώς- είχε απρόσμενα κακό τέλος. Το πανέμορφο ζευγάρι ήταν μαζί από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του, στις αρχές του 2000, σε ένα αποκριάτικο πάρτι φιλικού του ζευγαριού στα Βριλήσσια. fgwegterg 1Η όμορφη παιδοδοντίατρος τράβηξε αμέσως πάνω της το βλέμμα του ισχυρού άνδρα της Χαλυβουργικής, που εντυπωσιάστηκε από την αριστοκρατική της ομορφιά και την απλότητα του χαρακτήρα της. Και οι δύο ήταν χαμηλών τόνων και έζησαν έναν όμορφο έρωτα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, που κατέληξε στον γάμο τους τον Αύγουστο του 2008.

Ταξίδι-έκπληξη

Η πρόταση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε σε ένα ταξίδι- έκπληξη που είχε προγραμματίσει για την αγαπημένη του στη Ρώμη, με δαχτυλίδι του οίκου Tiffany’s και μουσική υπόκρουση από τον αγαπημένο τους Ιταλό ερμηνευτή.

Συγκινημένη και βαθιά ερωτευμένη, η Ιωάννα Στάχτου όχι μόνο δέχτηκε να παντρευτεί τον «πρίγκιπά» της, αλλά έκανε έως την τελευταία στιγμή τα πάντα για να του δείχνει καθημερινά τον θαυμασμό της και την απεριόριστη αγάπη της.

Για τον εντυπωσιακό γάμο τους μιλούσε επί μέρες όλη η κοσμική Αθήνα που παραβρέθηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο Λαγονήσι, και στη δεξίωση που δόθηκε μετά στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Το ζευγάρι έλαμπε από αγάπη, παρόμοια με εκείνη που ένιωσε και δύο χρόνια αργότερα, το 2010, όταν ήρθε στη ζωή η μοναχοκόρη του, η οποία σφράγισε με τη γέννησή της την απόλυτη ευτυχία του. Κανένας, όμως, δεν φανταζόταν αυτή τη θλιβερή κατάληξη.

Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο, σήμερα το «αντίο»

Η κηδεία της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας Στάχτου, θα γίνει σήμερα, με όλους όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν να δίνουν το «παρών» στο τελευταίο αντίο. Εκεί θα βρίσκεται και η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που ταξίδεψε από το Μέτσοβο, όπου προετοιμάζεται, για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας.

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος εξέφρασε τη θλίψη του, μέσω συλλυπητήριων ανακοινώσεων. «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας Αγγελόπουλου και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με μια λιτή ανακοίνωση εκφράζει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα συλλυπητήριά της: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του Ιωάννας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέφρασε μέσω twitter τα συλλυπητήριά της: «Βαθύτατα συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για τον χαμό της συζύγου του Ιωάννας. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί του».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...