Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Θλίψη για τον γοητευτικό «συμμαθητή»

Ο ηθοποιός Ανδρέας Σιδέρης «έφυγε» σε ηλικία 35 ετών λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν μετά από επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία

«Ζήστε τη ζωή σας σήμερα, ζήστε την όσο μπορείτε καλύτερα, αύριο κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει». Τη φράση αυτή, που έμελλε να αποδειχθεί προφητική για τον ίδιο, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Σιδέρης πριν από λίγο καιρό!

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Ο 35χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε εφημερεύον νοσοκομείο -όταν λιποθύμησε σε δρόμο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης- και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, αφού του διαγνώστηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Ωστόσο παρουσιάστηκαν επιπλοκές μετά την επέμβαση και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.

Παρά τη σκληρή μάχη που έδωσαν οι γιατροί, το όμορφο παλικάρι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή προχθές το μεσημέρι, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και τους φίλους του.

Η κηδεία του Ανδρέα έγινε χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Ωραιόκαστρο, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Τα δύο τελευταία χρόνια ο ηθοποιός συμμετείχε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» υποδυόμενος έναν ασθενή της Φαίδρας Δρούκα που είχε εμμονή με τη μητέρα του.

rfqwefwrf 2

Στο παρελθόν είχε γράψει και σκηνοθετήσει ταινίες και κωμωδίες μικρού μήκους, ενώ ασχολούνταν και με το θέατρο.

«Εξαιρετικό παιδί»

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ο Ανδρέας ήταν εξαιρετικό παιδί και ταλαντούχος ηθοποιός. Εφυγε τόσο νέος. Μεγάλο κρίμα. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Είμαι σοκαρισμένος. Είχαμε κάνει γυρίσματα μαζί το καλοκαίρι, θα τον δείτε και στα νέα επεισόδια της σειράς. Είχε έναν πολύ όμορφο ρόλο που του ταίριαζε γάντι» αναφέρει στην «Espresso» ο Βασίλης Θωμόπουλος, σκηνοθέτης των «Συμμαθητών», ο οποίος διέκοψε τα γυρίσματα για να μας μιλήσει.

Το ίδιο σοκαρισμένοι και βαθιά θλιμμένοι είναι και οι συνάδελφοί του Φαίδρα Δρούκα, Νικολέττα Καρρά (με την οποία είχε συνεργαστεί και στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω), Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, καθώς και όλοι οι τεχνικοί του σίριαλ, με τους οποίους είχε κάνει κοινά γυρίσματα και είχε συνεργαστεί άψογα.

Να σημειωθεί ότι ο γοητευτικός ηθοποιός, πριν επιστρέψει στο στούντιο για τα γυρίσματα, είχε πάει διακοπές στην Ανάφη, απ’ όπου και ανέβαζε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Ο Ανδρέας είχε σπουδάσει την υποκριτική τέχνη στη δραματική σχολή Ροντίδη και ένιωθε ευλογημένος που ζούσε από το επάγγελμα που αγαπούσε και έπαιρνε τις δουλειές με το σπαθί του μέσα από ακροάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...