Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αγόρασε αστέρι στη μνήμη του

Στον ουράνιο χάρτη ένα μικρό αστέρι φέρει πλέον το όνομα του Παντελή Παντελίδη! Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του αστερισμού προκειμένου να κρατήσει τη μνήμη του δικού της ανθρώπου άσβεστη.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της σελίδας του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο facebook από τον αδελφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη, ο οποίος το ανακοίνωσε αναρτώντας μια φωτογραφία με το επίσημο αρχειοθετημένο σε Registry Vault (ληξιαρχική θυρίδα) πιστοποιητικό, σχολιάζοντας: «Μόνο εσύ θα μπορούσες να μας κάνεις να αγοράσουμε και αστέρι για πάρτη σου». Ωστόσο δεν κοινοποίησε την τοποθεσία ούτε και τις συντεταγμένες του άστρου, ώστε και οι θαυμαστές του με τη σειρά τους να μπορούν να το θαυμάσουν. Η διαδικασία αγοράς αστεριού γίνεται μέσω διαδικτύου, κάνοντας αίτηση στον Διεθνή κατάλογο

Αστρων που εγκρίνεται από την Ομοσπονδία Αστροναυτών, με τις τιμές να ποικίλλουν ανάλογα με την ορατότητά του -αν φαίνεται με γυμνό μάτι ή με τηλεσκόπιο-, ή με αγορά «πακέτου-δώρου» από την Global Star Registry που συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας του ονόματος του αστεριού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ