Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα, γιατί σας απομυζούν οικονομικά. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό, κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες, που δεν σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ηρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Εχοντας τη συμπαράσταση των άλλων, θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά περισσότερα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν. Ισως κάποιες από τις σχέσεις σας που δεν στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα, γιατί σας απομυζούν οικονομικά. Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά. Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν άμεσα μπορεί να αναβληθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια, που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας. Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σάς δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δεν θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση, που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...