Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Πρωτεΐνη αλόγου αντί botox!

Νέα μέθοδος αντιγηραντικής θεραπείας, που ήδη κυκλοφoρεί και υπόσχεται πιο λίγες παρενέργειες, μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερα αποτελέσματα

Νέα μέθοδος αντιγηραντικής θεραπείας, που ήδη κυκλοφoρεί και υπόσχεται πιο λίγες παρενέργειες, μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερα αποτελέσματα

Τέλος στην κυριαρχία του botox απειλεί να βάλει νέα αντιγηραντική θεραπεία, που υπόσχεται εξίσου καλά αποτελέσματα, λιγότερες παρενέργειες και μεγαλύτερη διάρκεια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η νέα μέθοδος αναζωογόνησης της επιδερμίδας λανσαρίστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Βρετανία και θεωρείται μια πιο ασφαλής εναλλακτική της βοτουλινικής τοξίνης, καθώς δεν προκαλεί παράλυση των μυών αλλά ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό. Η δραστική ουσία Nithya, όπως ονομάζεται η νέα θεραπεία, είναι μια πρωτεΐνη που αντλείται από τον εν τω βάθει καμπτήρα τένοντα των αλόγων και, όπως έχει αποδειχτεί, διεγείρει τους ινοβλάστες, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, χωρίς παρενέργειες.

Αυτό που την καθιστά ακόμη πιο δελεαστική για όσους επιθυμούν να σβήσουν από πάνω τους τα σημάδια του χρόνου είναι η αυξημένη διάρκεια δράσης της, συγκριτικά με το botox, καθώς αντί για τέσσερις μήνες η Nithya διαρκεί έως και έναν χρόνο. Το botox άλλωστε χαρακτηρίζεται από κάποιους αμφιλεγόμενη μέθοδος, δεδομένου ότι μπλοκάρει τη νευρική δραστηριότητα των μυών, χαλαρώνοντας έτσι τις ρυτίδες.

«Η ιδέα χρήσης πρωτεΐνης από άλογο μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενη, όμως είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί το μέλλον της αντιγήρανσης. Λαμβάνουμε ήδη διθυραμβικές κριτικές από γιατρούς που την εφαρμόζουν χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματά της και την ευρεία γκάμα περιοχών στην οποία μπορεί να εφαρμοστεί και να βελτιώσει την όψη τους» εξηγεί ο Εντι Εμίλιο, διευθυντής της εταιρίας Vida Aesthetics, που βρίσκεται πίσω από το νέο προϊόν αντιγήρανσης, το οποίο υπόσχεται να σβήσει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, να ενισχύσει τον όγκο στα ζυγωματικά, να μειώσει τις ρινοπαρειακές αύλακες και να βελτιώσει την όψη του ντεκολτέ. «Πιστεύουμε ειλικρινά ότι μπορεί να συναγωνιστεί τα αποτελέσματα καθιερωμένων, αλλά υπερχρησιμοποιημένων θεραπειών αντιγήρανσης» πρόσθεσε. Οι τιμές της νέας θεραπείας, που προς το παρόν εφαρμόζεται μόνο στη Βρετανία, ξεκινούν από 300 ευρώ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...