Σε βιοπαλαιστή τα 600.000 ευρώ

Οικογενειάρχης άνω των 50 ετών από την Ιαλυσό της Ρόδου ο υπερτυχερός του Τζόκερ, ο οποίος εμφανίστηκε με το χρυσό δελτίο στο πρακτορείο

Οικογενειάρχης άνω των 50 ετών από την Ιαλυσό της Ρόδου ο υπερτυχερός του Τζόκερ, ο οποίος εμφανίστηκε με το χρυσό δελτίο στο πρακτορείο

Επιασαν τόπο τα 600.000 ευρώ που μοίρασε το Τζόκερ στην πρώτη κατηγορία κερδών στην κλήρωση της Πέμπτης, καθώς το ποσό κατέληξε στην τσέπη ενός μεσήλικα βιοπαλαιστή από τη Ρόδο, ο οποίος εμφανίστηκε ελαφρά… φοβισμένος από το πλατύ χαμόγελο της θεάς Τύχης!

Η 1736η κλήρωση του δημοφιλούς παιχνιδιού ανέδειξε έναν και μοναδικό νικητή στην πρώτη κατηγορία κερδών (5+1), ο οποίος κατέθεσε το χρυσό δελτίο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μαρίας Λουλάκη, στην Ιαλυσό Ρόδου.

Αντίγραφο

Αν και όσοι κερδίζουν μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια συνηθίζουν να κρατούν μυστική την επιτυχία τους, ο συγκεκριμένος υπερτυχερός φέρεται ότι παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο πρακτορείο κρατώντας αντίγραφο του δελτίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Τζόκερ ήταν περισσότερο σαστισμένος παρά χαρούμενος, καθώς δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να κερδίζει 600.000 ευρώ! Βέβαια, τα στοιχεία του δεν έγιναν γνωστά, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για οικογενειάρχη, ηλικίας άνω των 50 ετών, που δοκίμασε την τύχη του συμπληρώνοντας ένα δελτίο της τάξης των τριών ευρώ.

Ιδιαίτερα φειδωλή στις δηλώσεις της ήταν η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, η οποία πάντως ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενη που ένας συμπολίτης της κατάφερε να κερδίσει το σημαντικό αυτό ποσό, το οποίο -σε κάθε περίπτωση- θα του αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή.
Στην κλήρωση της Πέμπτης βρέθηκαν και πέντε επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία κερδών (πεντάρια), καθεμία από τις οποίες κερδίζει από 27.199 ευρώ. Μάλιστα, οι τρεις από τις πέντε επιτυχίες ανήκουν στο ίδιο τυχερό δελτίο, που παίχτηκε στον Πύργο Ηλείας. Ο τυχερός κάτοχος του δελτίου είχε παίξει ένα τυποποιημένο σύστημα αξίας 7,5 ευρώ, που του απέφερε συνολικά 82.597 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ