Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Συνάντηση του «αγάπη μόνο» με τον Αρη στις μπαρότσαρκες της Μυκόνου

Ο (πολύ) μαυρισμένος πρώην υπουργός, η βραδιά με την Τζούλια Αλεξανδράτου και οι αναμνηστικές φωτογραφίες

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο (πολύ) μαυρισμένος πρώην υπουργός, η βραδιά με την Τζούλια Αλεξανδράτου και οι αναμνηστικές φωτογραφίες

Με χρυσό-ξανθό μαλλί και… βυζάκι που διακρίνεται στητό μέσα από το μπλουζάκι, ο λαϊκός τύπος «αγάπη μόνο» φωτογραφήθηκε με τον πρώην υπουργό Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Ο κατά κόσμον Τάσος Ποτσέπης, γνωστός από τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, πέτυχε τον Αρη σε μια από τις μπαρότσαρκές του στη Μύκονο και φωτογραφήθηκε μαζί του. Στο συγκεκριμένο μπαρ, μάλιστα, ο «αγάπη μόνο» παρουσίαζε -λέει- το νέο τραγούδι του! Τι να πει κανείς;

14199528 649461918563914 5815969980669209626 n

Ο πρώην υπουργός ήταν πολύ μαυρισμένος, σχεδόν τροπικά, και πέρασε το βράδυ του με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Σπύρο Ρέβη. Εν τέλει, κι ο Αρης τι να κάνει; Αφού δεν υπάρχει πολιτική, μένει να φωνάζει: «Αγάπη, ρε μ…»!
Λεζάντα: Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με τον Τάσο Ποτσέπη. Μικρή φωτό: Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο «αγάπη μόνο»

Μετά τις τηλεοπτικές, πήρε δική του… άδεια

pappas

Αφού κυριάρχησε στο παιγνίδι των τηλεοπτικών αδειών, είπε να κάνει και… μίνι διακοπούλες ο υπουργός Επικράτειας Νίκος Παππάς. Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, στις περίφημες κατασκηνώσεις της περιοχής, όπου έγιναν τα βαφτίσια της κόρης γνωστού συριζαίου δημοσιογράφου. Στη βάπτιση ήταν επίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τη σύζυγό του Ελένη. Στο ειδυλλιακό τοπίο, που θυμίζει παλιό αμερικανικό ράντσο, ο υπουργός που στέλνει στην ανεργία 1.650 οικογένειες (εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν πήραν άδεια) διασκέδασε και δέχθηκε τα συγχαρητήρια πολλών φίλων του για την… επιτυχή, κατά τη γνώμη τους, διαπραγμάτευση των αδειών. «Κεντάει ο ΣΥΡΙΖΑ» του έλεγαν! Από εκεί, όπως καταλαβαίνετε, ο Νίκος Παππάς έφυγε με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Αρνηση από τους«καραμανλικούς»

«Βέτο» στον Αλέξη Τσίπρα έβαλαν οι «καραμανλικοί». Οταν η πρυτανεία της Σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς στη Βοστόνη (φωτό) τον πρότεινε ως ομιλητή σε συνέδριο («Η στροφή της Ελλάδας»), που έχει τη στήριξη της έδρας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», οι άνθρωποι του Ιδρύματος Καραμανλή είπαν «όχι». Το σκεπτικό τους, απλό: δεν μπορεί να μιλήσει για τη στροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη ο πρωθυπουργός που την οδήγησε στα capital controls. Ετσι, λοιπόν, το σχετικό βάρος θα αναλάβει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα πεταχτεί μέχρι το Ταφτς για να μιλήσει για τη δική του ανάπτυξη.

Για ψαράκι ύστερα από τα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού
tsipras 0

Τα εγκαίνια, εγκαίνια, αλλά και το φαγκρί, φαγκρί! Ο λόγος για τον πρωθυπουργό, ο οποίος στο περιθώριο της επιθεώρησης των έργων της Ολυμπίας Οδού βρέθηκε σε πανέμορφο παραλιακό ταβερνάκι στη Ναύπακτο και έφαγε ψαράκι. Το τραπέζι ήταν πολυπληθές, αλλά στην κορυφή του κάθισαν ο ίδιος, η Ολγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Λουκόπουλος. Μπορεί η οδός να θέλει χρόνια ακόμα μέχρι να παραδοθεί πλήρως… στον λαό της, όμως οι γιορτές και τα πανηγύρια είναι σε πλήρη εξέλιξη.

(!)

bbvv
Οι τρεις φίλες Μίκα Ιατρίδη, Ολγα Κεφαλογιάννη και Ελίζα Βόζεμπεργκ πέρασαν μια όμορφη βραδιά, από τις τελευταίες του καλοκαιριού, στην Πάτμο. Το δυναμικό κορίτσι της Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, πρώην βουλευτής της Ν.Δ., δεν το βάζει εύκολα κάτω. Μάλιστα, πριν από τον Δεκαπενταύγουστο είδε και συνομίλησε σε δείπνο και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που έκανε ολιγοήμερες διακοπές στη Ρόδο. Ετσι, λοιπόν, δηλώνει «παρούσα», όταν και όποτε η παράταξη τη χρειαστεί. Αλλωστε, είναι φανατική Ροδίτισσα πάνω απ’ όλα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...