Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ποντιακός γάμος στη σκιά του Ολύμπου!

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παντρεύτηκε το Σάββατο την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια. Η τελετή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η δεξίωση

Με έναν παραδοσιακό γάμο στον πανέμορφο οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, που ένωσε τη ζωή του με τη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη. Η τελετή έγινε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παλαιού Παντελεήμονα.

O γαμπρός εμφανίστηκε με σκούρο λαδί σακάκι και παπιγιόν, ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο χειροποίητο ιβουάρ νυφικό της, φτιαγμένο από μπροκάρ με δαντέλα. H Σόνια Σαββίδη, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της, έφτασε συνοδεία ποντιακής λίρας και χορευτών με παραδοσιακές στολές στην εκκλησία, όπου ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την υποδέχθηκε με ένα μπουκέτο λευκές παιώνιες. Το ζευγάρι είχε προνοήσει για τις κυρίες και για την κάθοδό τους από τα λιθόστρωτα δρομάκια, προσφέροντάς τους άνετες εσπαντρίγιες.

Αν και οι ηχηρές παρουσίες ήταν πολλές, αφού στον γάμο παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία και τον γιο του Κωνσταντίνο, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τη σύζυγό του Ελεάνα Βλάχου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αλλά και η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, απουσίαζε ο θείος της νύφης Ιβάν Σαββίδης, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Οπως κυκλοφόρησε πάντως, ήταν απλώς πολύ κουρασμένος από τον τριήμερο αποκλεισμό του για τις τηλεοπτικές άδειες ή, κατά άλλους, έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού.

tw3twet 9

Στον γάμο από το «στρατόπεδο των σαμαρικών» παρευρέθηκαν επίσης οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Κουκοδήμος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Γιώργος Λουλουδάκης, Θανάσης Σκορδάς, Χαράλαμπος Αθανασίου, Γρηγόρης Τσιμογιάννης και Δημήτρης Σταμάτης. Από το «καραμανλικό» παρευρέθησαν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βάκης Φραντζής και Αριστοτέλης Θωμόπουλος. Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Αντώνης Οικονόμου. Παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης και ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος.

Το γλέντι

Ακολούθησε γλέντι σε beach bar στην Πλάκα Λιτοχώρου, όπου το ζευγάρι έφτασε πρώτο και υποδέχθηκε τους καλεσμένους του με έναν μπουφέ, που περιλάμβανε κρασί, σαμπάνια, τυριά, σύκα και σταφύλια. Επειτα από λίγη ώρα οι καλεσμένοι πέρασαν στον κυρίως χώρο, πιο κοντά στη θάλασσα, όπου ήταν τα τραπέζια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να πει ένα τραγούδι, όπως και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, που είπε… δύο.

Ο γάμος είχες ως θέμα την ελιά, ενώ το μενού επιμελήθηκε η Σόνια Σαββίδη. Μάλιστα, φεύγοντας οι καλεσμένοι έπαιρναν ως δώρο μια πετσέτα μπάνιου και ένα μπουκάλι τσίπουρο. Φυσικά, οι ξενώνες του οικισμού ήταν όλοι κλεισμένοι, ενώ οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 350.

Λίγες ώρες πριν από το μυστήριο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε ποστάρει στον λογαριασμό του στο facebook φωτογραφία του την ώρα που περιποιούνταν το μούσι του, με hashtag… kremala, γράφοντας: «Πόσο δίκιο έχει ο σοφός λαός. Στο τέλος τον ξυρίζουν…».

Δείτε τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...