Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Για να… κάνουν Μόστρα βγήκαν ημίγυμνες (!) στο κόκκινο χαλί

Κάννες… έκαναν το Φεστιβάλ Βενετίας διάσημα και wannabe μοντέλα, που κατάφεραν να επισκιάσουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου στις πρεμιέρες των ταινιών τους.

erwtgefreferfewr 1Κάννες… έκαναν το Φεστιβάλ Βενετίας διάσημα και wannabe μοντέλα, που κατάφεραν να επισκιάσουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου στις πρεμιέρες των ταινιών τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Αν και η Μόστρα έχει καταφέρει να κερδίσει τη φήμη ενός σικ, κλασάτου event, τα μοντέλα Τζούλια Σαλέμι και Ντάιαν Μέλο κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε trash event, εμφανιζόμενες ημίγυμνες στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής μίνι σειράς «The Young Pope».

Φορώντας πορτοκαλί και φούξια μάξι τουαλέτες με σκίσιμο έως το μπούστο και συνοδευόμενες από έναν νεαρό, επιδόθηκαν σε διαγωνισμό επιδειξιομανίας, μη αφήνοντας την παραμικρή απορία σχετικά με το αν φορούν ή όχι εσώρουχο.

Πρωταγωνιστές

Δεν είναι να εκπλήσσεται κανείς, λοιπόν, που, έπειτα από αυτό, ελάχιστοι θυμούνται ότι ο πρωταγωνιστής της μίνι σειράς είναι ο Τζουντ Λο, παρά το γεγονός ότι ο χολιγουντιανός σταρ έδωσε το «παρών» και πόζαρε για τους φωτογράφους.

Αντίστοιχα σαρωτική, χωρίς ωστόσο να αγγίζει το χυδαίο, ήταν και η εμφάνιση της Εύα Χερτζίκοβα, και μάλιστα σε δύο πρεμιέρες. Το πρώην top model της Wonderbra έκλεψε την παράσταση δύο φορές την ίδια ημέρα, με διαφορετικές σέξι εμφανίσεις του. Αρχικά έφτασε στην πρεμιέρα του Nocturnal Animals φορώντας ένα λευκό κορμάκι μέσα από μια λευκή διάφανη τούλινη τουαλέτα της Alberta Ferretti με floral λεπτομέρειες, «σβήνοντας» από το πλάνο την κατά τα άλλα απαστράπτουσα πρωταγωνίστρια Εϊμι Ανταμς, η οποία προσπάθησε να πρωταγωνιστήσει και στο κόκκινο χαλί, ανταλλάσσοντας φιλιά με τον σύζυγό της Ντάρεν Λε Γκάλο.

Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Franca: Chaos and Creation» με εντελώς διαφορετικό, πλην όμως εξίσου αποκαλυπτικό, look: πάνω από το ίδιο λευκό κορμάκι φόρεσε μια δαντελένια μίνι δημιουργία και μια γούνινη εσάρπα, που έδενε γύρω από τον λαιμό με μαύρο φιόγκο, αφήνοντας τα ατέλειωτα πόδια της σε κοινή θέα. Το «παρών» στην ίδια πρεμιέρα έδωσε και η Ναόμι Κάμπελ, συνοδευόμενη από τους σχεδιαστές Ντονατέλα Βερσάτσε και Ρικάρντο Τίσι. Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας επέλεξε για τη βραδιά μαύρη τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σκίσιμο, που λίγο έλειψε να αποκαλύψει το εσώρουχό της. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της διευθύντριας της ιταλικής «Vogue» Φράνκα Σοτσάμι υπέγραφε ο γιος της Φραντσέσκο Καροτσίνι, με αποτέλεσμα να προσελκύσει πλήθος εκπροσώπων από τον χώρο της μόδας,

Στη Βενετία για το φεστιβάλ βρέθηκαν και η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε Μαρίτ με τον Χαακόν, αλλά και ο Κόλιν Φερθ για την πρεμιέρα της δικής του ταινίας «Mercy».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...