Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Φροντίστε η κρίση σας ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες, οι οποίοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε ορισμένα λάθη. Πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα.

ΛΕΩΝ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης. Βελτιώστε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ό,τι γεμίζει την ψυχή σας. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις, που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

ΖΥΓΟΣ: Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει τόσο καλά. Το θετικό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δεν σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις – ευτυχώς, καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούργια σχέδια αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα λάθη σας. Να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται, φροντίστε να είστε σεμνοί. Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν -και δεν είχαν- να σας δώσουν τίποτα. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε την καθημερινότητά σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ