Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, αναγκάζοντάς...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

«Εγώ (μόνο) τεμάχισα την Αννυ»

Επιμένει ότι δεν σκότωσε την 4χρονη ο πατέρας Χάνιμπαλ! Το επεισόδιο με τη μητέρα της στη χθεσινή έναρξη της δίκης

Με τη φρικιαστική ομολογία του πατέρα Χάνιμπαλ ότι τεμάχισε την κόρη του, αλλά και με ένα επεισόδιο με τη μητέρα της άτυχης 4χρονης ξεκίνησε χθες, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Αννυ στο υπόγειο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, το Πάσχα του 2015. Ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστός ως «Σάββας», επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνος το κορίτσι, αλλά μόνο το τεμάχισε.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

«Παραδέχομαι ότι εγώ την τεμάχισα, αλλά όχι ότι τη δολοφόνησα» ισχυρίστηκε ψυχρά στο δικαστήριο ο πατέρας της 4χρονης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού μαζί με τον φίλο του, Νίκι ή Νικολάι (κατά κόσμον Νασίφ Αχμέντοφ), ο οποίος αρνείται τα πάντα.

Στο εδώλιο μαζί τους κάθεται και η μητέρα της Αννυ, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, με την τελευταία κατηγορία να βαρύνει και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμεναν.

Η μητέρα της Αννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, μπήκε στην αίθουσα με καλυμμένο το πρόσωπο και αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στο «τέρας», φωνάζοντας: «Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου τον άνθρωπο που έκανε αυτά τα πράγματα στο παιδί μου!»

Αν και ο συνήγορος της Μπορίσοβα, Σταύρος Γεωργίου, υπέβαλε αίτημα να μην παραβρίσκεται στη δίκη, προκειμένου να μη βλέπει τον άνθρωπο που της στέρησε το παιδί της, η έδρα αποφάσισε να γίνει αλλαγή των θέσεων. Ετσι, η διερμηνέας κάθισε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει. Πρώτοι κατέθεσαν οι γονείς της και παππούδες της άτυχης μικρής, που βρήκε φρικτό θάνατο.

«Σε αυτή την υπόθεση, το μόνο που ξέρω είναι ότι ευθύνονται ο Στανισλάβ και ο Νικολάι. Η κόρη μου δεν έχει ευθύνη. Πονάω πάρα πολύ για το εγγόνι μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη. Τι ενοχή έχει το παιδί μου; Πιστεύω ότι την Αννυ τη σκότωσε ο πατέρας της. Οτι την τεμάχισε και έκανε όσα περιγράφονται εδώ στην Ελλάδα» ανέφερε η γιαγιά της Αννυ και μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι η μικρή είχε μεγαλώσει με τους παππούδες της στη Βουλγαρία ως τον Φεβρουάριο του 2015, όταν την έφερε η μητέρα της στην Ελλάδα.

Οσο βρισκόταν η Αννυ στην Ελλάδα μίλησαν μόλις μία φορά στο τηλέφωνο και η γιαγιά της είχε την πεποίθηση ότι οι γονείς συμπεριφέρονταν καλά στο παιδί.

Παράλληλη σχέση με Γερμανό

Η μητέρα της Μπορίσοβα ρωτήθηκε από την έδρα για τη σχέση της κόρης της με έναν Γερμανό που χρηματοδοτεί την οικογένεια ακόμη και σήμερα και αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε παράλληλη σχέση με αυτόν!

«Εως σήμερα, ο φίλος της από τη Γερμανία Τζορτζ Στίλερ στέλνει λεφτά στην κόρη μου. Αυτός συντηρούσε την οικογένεια! Αγαπούσε και τη Δημητρίνα και τη μικρή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έστελνε χρήματα στη Δημητρίνα. Μέχρι σήμερα της στέλνει. Ξέρω μόνο ότι είχε παράλληλη σχέση με τον Γερμανό» κατέληξε.

Στη συνέχεια κατέθεσε ο παππούς της Αννυ, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι δολοφόνοι της εγγονής του κάθονται στο εδώλιο, ξεκαθάρισε πως ο Σάββας ήταν εξαρτημένος οικονομικά από την κόρη του, η οποία (όπως παραδέχθηκε μετά τις επίμονες ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης) εργαζόταν ως πόρνη στην Ελλάδα, και κατέληξε λέγοντας με «σπασμένη» φωνή: «Η Αννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη. Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη».

Αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως

Με την έναρξη της διαδικασίας, το δικαστήριο είχε απορρίψει την ένσταση ακυρότητας λόγω αμετάφραστου βουλεύματος, που είχε υποβληθεί από την πλευρά του Βούλγαρου Νικολάι, αφού το βούλευμα τελικά είχε επιδοθεί μεταφρασμένο!

Οι συνήγοροι των υπόλοιπων κατηγορουμένων έκαναν λόγο για παρελκυστική τακτική από την πλευρά του κατηγορουμένου, επισημαίνοντας ότι η υπεράσπιση δεν μπορεί να μη γνώριζε ότι το βούλευμα έχει μεταφραστεί.

Ωστόσο, αν και ο σκόπελος ξεπεράστηκε, στη διαδικασία έχει ανακύψει νέο πρόβλημα, καθώς ο συνήγορος της μητέρας της Αννυ, Σταύρος Γεωργίου, προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αίτημα εξαίρεσης κατά της εισαγγελέως της έδρας, με την οποία είχε λογοφέρει σε προηγούμενη δίκη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...