Οι κάμερες «έπιασαν» τον «βομβιστή» του Mr Nammos

Την πλήρη εικόνα και τη σωματοδομή του ανθρώπου που τοποθέτησε τα μασούρια δυναμίτιδας στο σπίτι του Μυκονιάτη επιχειρηματία Κωσταντή Κουσαθανά στην Πεντέλη έχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Την πλήρη εικόνα και τη σωματοδομή του ανθρώπου που τοποθέτησε τα μασούρια δυναμίτιδας στο σπίτι του Μυκονιάτη επιχειρηματία Κωσταντή Κουσαθανά στην Πεντέλη έχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Οι κάμερες ασφαλείας, που είναι τοποθετημένες περιμετρικά στην κατοικία του Mr Nammos, έχουν καταγράψει τη φιγούρα ενός ψηλού άνδρα, ηλικίας 25 με 30 ετών, να πηδά την πίσω μάντρα της μονοκατοικίας.

Ο «βομβιστής» γνώριζε καλά τον χώρο, όπως αποκαλύπτουν οι κινήσεις του, οι οποίες αποτυπώθηκαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών, που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν στείλει το επίμαχο βίντεο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να το καθαρίσουν, σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του, καθώς τη στιγμή της εισβολής φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ για να κρύψει το πρόσωπό του.

Οταν καθαρίσει η εικόνα, οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να συγκρίνουν τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου με αυτές υπόπτων για παρόμοιες ενέργειες που έχουν στο αρχείο τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ