Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Γιατρεύει» με σεξ τις απογοητευμένες

Αποκαλύψεις του ζιγκολό Ράιαν Τζέιμς, που είναι περιζήτητος στην Αυστραλία και προσφέρει αξέχαστες βραδιές αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Oλα όσα θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αποκαλύπτει Αυστραλός ζιγκολό, ο οποίος -μεταξύ άλλων- προσφέρει και βραδιές αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι». Ο Ράιαν Τζέιμς (φωτό) από το Σίδνεϊ έχει πελάτισσες κάθε ηλικίας και, όπως λέει, είναι τόσο περιζήτητος ώστε πλέον δεν αναλαμβάνει νέες πελάτισσες, καθώς όλα τα ραντεβού του είναι κλεισμένα.

Οι γυναίκες που πληρώνουν για να κάνουν σεξ μαζί του, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Daily Mail Australia», είναι συνήθως απογοητευμένες από τους άντρες που ολοκληρώνουν πολύ γρήγορα. Αυτό που αναζητούν απεγνωσμένα όμως είναι κάποιον παρτενέρ που να μην επικεντρώνεται αποκλειστικά στη δική του ικανοποίηση. «Θέλουν να επικεντρώνονται σε εκείνες» εξηγεί ο Τζέιμς προσθέτοντας ότι σε πολλές αρέσει να ανταποδίδουν την απόλαυση, ωστόσο θέλουν να βρίσκεται στο επίκεντρο η δική τους ευχαρίστηση.

Τις δένει

Σε πολλές αρέσει το σαδομαζοχιστικό σεξ, όχι όμως στην ακραία μορφή του. Γι’ αυτό ο Τζέιμς έχει εμπνευστεί την εμπειρία αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι», κατά τη διάρκεια της οποίας δένει τις πελάτισσές του. Οι περισσότερες γυναίκες, εξηγεί, χρειάζονται καθοδήγηση, διότι δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν.

Το σίγουρο, κατά τον Τζέιμς, είναι ότι δεν αναζητούν μόνο το σεξ, αλλά θέλουν και κάποιον να μιλήσουν. Γι’ αυτό στις «υπηρεσίες» του περιλαμβάνονται από δείπνα σε εστιατόρια μέχρι βραδιές στην όπερα. Πρόκειται για γυναίκες που έχουν μόλις πάρει διαζύγιο, παντρεμένες που δεν κάνουν σεξ για καιρό ή ακόμη και 20χρονες που θέλουν να έχουν μαζί του την πρώτη εμπειρία στο σεξ. Είναι διατεθειμένες να πληρώσουν από 360 ευρώ για μία ώρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου μέχρι 5.380 ευρώ για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Αλλες φορές πρόκειται για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν τρίο. Ο δε Τζέιμς έχει γίνει τόσο δημοφιλής που, όπως υποστηρίζει, δεν έχει χώρο για νέες πελάτισσες. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι είναι κλεισμένος για την επόμενη εβδομάδα από τρεις μόνο τακτικές πελάτισσες. Μία τον έχει κλείσει για 24 ώρες, μία άλλη για 15 και η τρίτη για πέντε ολόκληρες ημέρες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...