Εθισμός με τα ρομπότ του έρωτα

Μπορεί η ερωτική επαφή με μια ρομποτική κούκλα του σεξ να μοιάζει σαν να έρχεται από το μέλλον, στην πραγματικότητα όμως είναι τόσο κοντά μας, που οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να μελετούν τις συνέπειες

Μπορεί η ερωτική επαφή με μια ρομποτική κούκλα του σεξ να μοιάζει σαν να έρχεται από το μέλλον, στην πραγματικότητα όμως είναι τόσο κοντά μας, που οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να μελετούν τις συνέπειες. Οπως προειδοποιούν, το σεξ με ρομποτικές κούκλες μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνο εθισμό.

Ξανά και ξανά

«Το ρομποτικό σεξ μπορεί να γίνει εθιστικό» δηλώνει ο Αμερικανός ερευνητής Τζόελ Σνελ. Ο ειδικός από το Kirkwood College εξηγεί αυτή την εκτίμησή του σημειώνοντας ότι οι ρομποτικές κούκλες θα είναι συνεχώς διαθέσιμες και δεν θα λένε ποτέ «όχι» σε καμία απαίτηση των χρηστών, όσο kinky κι αν είναι αυτή.

Αποτέλεσμα θα είναι οι χρήστες να θέλουν ξανά και ξανά σεξ, χωρίς σταματημό, μια και οι κούκλες θα τους είναι απόλυτα πιστές και δεν θα κουράζονται ποτέ από το σεξ. «Ετσι οι άνθρωποι θα σχεδιάζουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους βασισμένοι στους εθισμούς τους» λέει ο Σνελ, σημειώνοντας με νόημα πως οι κούκλες του σεξ δεν θα έχουν ποτέ πονοκέφαλο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ