Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Celebrities με κάρτα διαρκείας στη Μύκονο

Βουτιές, ηλιοθεραπεία, νυχτοπερπατήματα και νέα ειδύλλια για εγχώρια και διεθνή «αστέρια» • Και ο Μάρλον Γουέιανς χαλαρώνει στο νησί των ανέμων

Τι και αν έχει μπει ο Σεπτέμβριος; Οι celebrities, διεθνείς και εγχώριοι, συνεχίζουν απτόητοι τις βουτιές και τα νυχτοπερπατήματά τους στο νησί των ανέμων.

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι φήμες ότι ένας Ελληνας έχει κλέψει την καρδιά της Λίντσεϊ Λόχαν. Οι συχνές επαφές του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου με την Αμερικανίδα ηθοποιό στάθηκαν η αφορμή να γίνουν οι δυο τους πρωταγωνιστές του τελευταίου made in Mykonos διεθνούς καλοκαιρινού κουτσομπολιού. Η αμερικανική ιστοσελίδα www.hollywoodlife.com αλλά και οι διαδικτυακές εκδόσεις των εφημερίδων «Daily Mail» και «The Sun» αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή της Λίντσεϊ. Οπως γράφτηκε, μεταξύ άλλων, η γνωριμία της με τον Ντένη έγινε στα 30ά γενέθλιά της, τα οποία γιορτάστηκαν πριν από καιρό στο παραλιακό κλαμπ Rakkan, που ανήκει στον επιχειρηματία. r34q5t3y34ety 5Τότε η Λόχαν ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη με τον Ρώσο εκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, αλλά ο αρραβώνας τους διαλύθηκε λίγο αργότερα. Φαίνεται, όμως, ότι η ίδια δεν αντέχει για πολύ τη μοναξιά. Ο φακός της «Espresso» την εντόπισε να χαλαρώνει στις ξαπλώστρες στην παραλία Καλό Λιβάδι παρέα με τον Ντένη Παπαγεωργίου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της.

Η Αννα Μπεατρίς Μπάρος, ωστόσο, που επέστρεψε στη Μύκονο περίπου δύο μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Καρίμ Ελ Σιάτι, επέλεξε πιο πριβέ σημεία για μπάνιο, ανεβάζοντας στο Ιnstagram μία φωτογραφία με δυο φίλους της.

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους στο κοσμοπολίτικο νησί έκαναν επίσης η Δούκισσα Νομικού και ο σύντροφός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της και οι μέλλουσες συννυφάδες Αθηνά Οικονομάκου και Νικολέττα Ράλλη, που «αιχμαλωτίστηκαν» από τον φακό σε κοσμική παραλία χωρίς τους αγαπημένους τους, τα αδέλφια Φίλιππο και Ιάσονα Μιχόπουλο. Στη Μύκονο παραθερίζει και ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ανέβασε στο facebook φωτογραφίες του να κάνει… ακροβατικά στην πισίνα του ξενοδοχείου του, ενθουσιάζοντας τους fans του.

Η καυτή εμφάνιση της Κατερίνας Σικινιώτη

Ακόμη μία εμφάνιση-φωτιά έκανε στο νησί των ανέμων η Κατερίνα Σικινιώτη. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που το 2013 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Πορτογαλία, βρέθηκε και φέτος στη Μύκονο, αφού οι ρίζες του κρατούν από το ελληνικό νησί. Ο μπαμπάς της είναι Μυκονιάτης και η μαμά της Πορτογαλίδα. Η πρώην εστεμμένη με τη μεσογειακή ομορφιά εθεάθη να κολυμπά στον Ορνό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των λουομένων. Η 21χρονη καλλονή, που μεγάλωσε στη Λισαβόνα, είναι φοιτήτρια της Νομικής και οι Μυκονιάτες που τη γνωρίζουν, αφού επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο, κάνουν λόγο για ένα σεμνό και ευγενικό πλάσμα. 

Και ο Μάρλον Γουέιανς χαλαρώνει στο νησί των ανέμων

«Ρέκβιεμ για ένα όνειρο», «Scary Movie», «Ξανθιές… γκόμενοι» και «Μικρός στο μάτι» είναι κάποιες από τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Μάρλον Γουέιανς στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός επέλεξε κι αυτός τη Μύκονο για να κάνει διακοπές παρέα με τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Σάνον Αντζ, η οποία είναι προπονήτρια pilates. Ο φακός της «Espresso» τους εντόπισε σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού να χαίρονται τον ήλιο και να πίνουν τα ποτάκια τους. Οι ίδιοι μάλιστα δεν έδειξαν να ενοχλούνται όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του παπαράτσι. 

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...