Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν. Κλείστε με συνοπτικές διαδικασίες υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΚΡΙΟΣ: Οικονομικά, θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα. Επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές μετοχές σας τώρα που είναι ανεβασμένες. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και, αν θέσετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκτιμήστε στον σύντροφό σας το γεγονός ότι σας αφήνει να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας ανενόχλητοι. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δύο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε ώστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας. Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο μετά την εφαρμογή των σχεδίων σας. Εχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και έχετε αντιμετωπίσει σύνθετα προβλήματα, αλλά έχετε καταφέρει να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στην προσωπική ζωή σας, ώστε να γευτείτε τις χαρές της. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση απέναντι στις εκρήξεις των άλλων. Με τη βοήθεια των συνεργατών σας και ατόμων κύρους μπορείτε να φτάσετε ψηλά.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν. Κλείστε με συνοπτικές διαδικασίες υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπον επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για το καλό σας και εκείνα που πρέπει να αποφύγετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού χώρου θα καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε. Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι σας δίνουν. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις ευκαιρίες που έχετε για πρόοδο. Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δεν γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σχέδιά σας θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λανθασμένες απόψεις, αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ