Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

Οι… μοναχικές γυναίκες πήγαν Ηρώδειο

Η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη και η πρόεδρος της Εθνικής Λούκα Κατσέλη στη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη και η πρόεδρος της Εθνικής Λούκα Κατσέλη στη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου

«Οι πιο μεγάλες νύχτες είναι αυτές που κλαις και δε σ’ ακούν. Θυμίζουνε γυναίκες, μοναχικές γυναίκες που πονούν». Μοναχικές γυναίκες… (αλλά μόνο για ένα βράδυ, ελπίζουμε) ήταν κι αυτές που παρακολούθησαν τη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου στο Ηρώδειο. Η τραγουδίστρια των «μόνων γυναικών» έφερε κοντά της τη βουλευτή της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη αλλά και την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, που εμφανίζεται πρώτη φορά από τότε που έχασε τον Γεράσιμο Αρσένη.

Η Ολγα, σεμνά σικ, όπως πάντοτε, πλην όμως ντυμένη με κλασικό μαύρο φόρεμα και σκίσιμο που… κόλαζε, απορροφήθηκε από τη μουσική. Η Λούκα και τα ωραία πράσινα μάτια της καρφώθηκαν στη σκηνή. Στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου λοιπόν ήταν γυναίκες.
Γυναίκες της εποχής και του τραγουδιστικού ύφους της σπουδαίας τραγουδίστριας Τάνιας Τσανακλίδου. Αλλωστε τι θα ήταν ο Σεπτέμβρης για τους πολιτικούς χωρίς λίγο Ηρώδειο; Θα μπορούσε εύκολα μετά να βγει ο χειμώνας; Για αναρωτηθείτε!

Η (τηλεοπτική) πείρα του Δημ. Καβαδέλλα

kavadellas

Σουξέ έχει αυτή την περίοδο ο βουλευτής των Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, που σημειωτέον δραστηριοποιείται τελευταία πολύ στα κοινοβουλευτικά. Ο εν λόγω βουλευτής, για όσους γνωρίζουν, είναι αυτός που… έστησε το Κανάλι 67 του Βασίλη Λεβέντη και η πείρα του φαίνεται χρήσιμη στους συναδέλφους του, που τον ρωτούν επιμόνως πώς στήνεται ένα κανάλι και πόσο χρόνο χρειάζεται να εκπέμψει. Βλέπετε, τα κανάλια είναι το θέμα των ημερών.

Ο Καβαδέλλας, όντας φοιτητής στο Μιλάνο, γνώρισε τον Μπερλουσκόνι και τον βοήθησε στη δημιουργία του CANALE Cinque. Ετσι λοιπόν, όταν κάποια στιγμή γνώρισε τον Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων τού λέει: «Μου είπαν πως για να ανοίξω κανάλι χρειάζονται 100.000.000 δραχμές, τα οποία δεν έχω να διαθέσω». Ο βουλευτής τού απάντησε:
«Πρόεδρε, εάν έχεις 1.500.000 δραχμές, θα βάλω κι εγώ άλλα τόσα, και θα το φτιάξουμε το κανάλι. Οπως και έγινε». «Καναλοενήμερος» ο Δημήτρης Καβαδέλλας με τα γυαλιά του, ως σήμα κατατεθέν.

(!)

valavani stin trapeza

Τι δουλειά είχε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών και νυν… Λαϊκή Ενότητα Νάντια Βαλαβάνη στην τράπεζα; Η Νάντια εθεάθη να συζητά με υπάλληλο της Τραπέζης της Βουλής και λίγο αργότερα να χάνεται βιαστικά στους διαδρόμους της. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να ξεφύγει από το άγρυπνο μάτι της στήλης μας.

Στα μέρη που κάποτε σνόμπαραν

Τη στοά City Link ανακαλύπτουν μαζικά πλέον οι συριζαίοι κουλτουριάρηδες, που κάποτε σνόμπαραν τα «καπιταλιστικά στέκια». Ετσι λοιπόν κι ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος στο αριστερό κοινό του διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης έτρωγε με φίλους του χθες το μεσημέρι στο Πασάτζι. Το γεύμα έδειχνε ότι συνδύαζε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού ο Κώστας Ζαχαριάδης κρατούσε τις σημειώσεις του ανά χείρας!

Εμφάνιση Ζωής στο «Βρυσάκι»

0026 diamantis karanastasis sisi papathanasioy zoi konstantopoyloy 592016

Με τζιν, λαϊκό… μπλουζάκι, φούξια μανικιούρ – πεντικιούρ και τρία στρέμματα… εμπειρία εμφανίστηκε στον «Φιλοκτήτη» η πρόεδρος της Πλεύσης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως θεατρόφιλη, πετάχτηκε μέχρι το θέατρο Βρυσάκι.
Χάρηκε την παράσταση «Φιλοκτήτης» κι ύστερα φωτογραφήθηκε περιχαρής και με αυτοπεποίθηση που «τσακίζει ηθικά», με τους ηθοποιούς Διαμαντή Καραναστάση και Σίσσυ Παπαθανασίου. Η φωτό από αυτή την έξοδο τα σπάει!..

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...