Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ρυθμοί σας την περίοδο αυτή θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή κάποιες φορές θα σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης των δύσκολων υποθέσεών σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα ανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Από εσάς εξαρτάται ο αρμονικός συνδυασμός του ενθουσιασμού με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, απομακρύνοντας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους. Απαλλαγείτε από ανασταλτικές νοοτροπίες και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ολοκληρώστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούργιες επαφές θα είναι έντονη. Θα πρέπει να ακολουθήσετε μια σταθερή συμπεριφορά και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

ΛΕΩΝ: Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες, καθεμιά από τις οποίες θα παίξει τον δικό της ρόλο. Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιον λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνουν τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας θα αυξηθούν, καθώς θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων, και να μην τους ξεγυμνώνετε ψυχολογικά. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σχέσεις σας σε άλλη βάση, πιο ειλικρινή και σταθερή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ρυθμοί σας την περίοδο αυτή θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή κάποιες φορές θα σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώσουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά. Ωστόσο θα πρέπει να υπολογίζετε μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί και θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους, χωρίς να ξεχνάτε την προσωπική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε ποιοι φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιον τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποιοι τομείς προχωρούν στη ζωή σας και ποιοι έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε σε θέση να παίρνετε τη σωστή απόφαση σε φλέγοντα ζητήματα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ