Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Συνθετικά μωρά με κούριερ

Δυστοπικά σενάρια για «συνθετικά μωρά» που θα κατασκευάζονται -κυριολεκτικά- κατά παραγγελία μέσα σε ένα εργαστήριο ανοίγει νέο επιστημονικό

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Στον Alpha το video με τους «έγκλειστους» καναλάρχες

Εντολή της Εισαγγελίας να δοθεί στον σταθμό ό,τι κατέγραψαν οι κάμερες με τους «έγκλειστους» καναλάρχες στη δημοπράτηση των αδειών

Δεκτό έγινε το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA να του χορηγηθούν οι κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν επί 66 ώρες όσα έγιναν κατά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών.

Την αίτηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε χθες για λογαριασμό του ALPHA ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος. Η εισαγγελέας Ροζαλία Λάλη έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αλλά και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να μην καταστραφεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας (κάτι που θα έπρεπε να γίνει έως την Παρασκευή) και να παραδοθεί άμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό «λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος, αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων». Ο τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε επίσης από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να λάβει γνώση όλων όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών, με στόχο «να θεμελιώσει την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη», την οποία ο σταθμός έχει ήδη καταγγείλει στα αρμόδια όργανα, ζητώντας να αποβληθεί από τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί εξ αυτού του λόγου όλη η δημοπρασία.

Κινητικότητα

Στον απόηχο της εξέλιξης αυτής, ιδιαίτερα έντονη είναι η κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς δημιουργούνται νέες συμμαχίες.

Χθες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς και ο επιχειρηματίας και προσωρινός κάτοχος πλέον τηλεοπτικής αδείας Χρήστος Καλογρίτσας, χωρίς να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τους δύο επιχειρηματίες να φαίνονται έτοιμοι να συμπράξουν σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος. Ωστόσο, κάθε πλευρά διεκδικεί για τον εαυτό της την πλειονότητα των μετοχών, αλλά και το management του νέου τηλεοπτικού σταθμού, και, παρά το γεγονός ότι το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν θερμό, δεν κατόρθωσαν να βρουν κοινή φόρμουλα.

Ομως, συμφώνησαν οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, ενώ ο κ. Καλογρίτσας θα επιχειρήσει ταυτόχρονα να διευρύνει τον κύκλο των συμμαχιών του, ξεκινώντας επαφές και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».
spot_img
spot_img