Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τον…

ΚΡΙΟΣ: Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς. Την ενεργητικότητά σας διοχετεύστε τη σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε ως άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι ωφέλιμο για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας. Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο, για να δράσετε και να κάνετε γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Χωρίς να το καταλαβαίνετε είχατε φτάσει στα όρια των αντοχών, λόγω του άγχος σας για επιτυχία από τη μία και των ψυχολογικών μεταπτώσεων στις οποίες υποβάλατε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα σας δίνεται η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας, που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως, και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούργιων καθηκόντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα αποσκοπείτε μόνο σε μία ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες, και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον. Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική ζωή σας, καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε όσα άτομα τραβήξουν την προσοχή σας. Τι θα πείτε και με ποιον τρόπο θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και, αφού θα την έχετε, βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα είναι πολλά, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει «κλικ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και αυτή η διαπίστωση από τη μία θα σας ευχαριστήσει, από την άλλη όμως θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...