Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης

Ακόμα μια εκπληκτική και ξεσηκωτική σεζόν ετοιμάζεται να μας χαρίσει και φέτος το Club 22! Το γνωστό και κλασικό πλέον στέκι της Αθήνας και της λεωφόρου Βουλιαγμένης ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο χάρτη της διασκέδασης με μία συνεργασία που άφησε άφωνους όλους τους λάτρεις του λαϊκού ρεπερτορίου. Το κέντρο ήδη ανακοίνωσε τη συνεργασία του μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram και μας έκανε να μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που θα βάλει φωτιά στα βράδια μας: Νίκος Κουρκούλης Πάνος Κιάμος μαζί! Από τη μία, το μαγαζί έκανε τη safe και σταθερή επιλογή χρόνων, τον Πάνο Κιάμο, που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας και αναμενόμενο όνομα στην πίστα του και φέτος. Από την άλλη, η μεγάλη έκπληξη της σεζόν ήταν αναμφίβολα ο Νίκος Κουρκούλης, που ανεβαίνει στην πίστα του για πρώτη φορά. Από τον Οκτώβριο, Κιάμος Κουρκούλης Club 22 έρχονται να απογειώσουν τις βραδιές μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

CLUB 22 ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ 2016-2017

Σχεδόν είκοσι χρόνια παρουσίας στο μουσικό πεντάγραμμο μετρά πια ο Πάνος Κιάμος και μέσα από τη διαδρομή του αυτή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αναρριχηθεί στην κορυφή των προτιμήσεων. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχώρισαν μερικές επιτυχίες. Ακολούθησαν και άλλες που σταδιακά τον ανέβασαν στην κορυφή. Ωστόσο, χρονιά σταθμός στην καριέρα του ήταν το 2005. Τότε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατέβηκε για πρώτη φορά σε εμφανίσεις στην Αθήνα και τα Αστέρια Γλυφάδας. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα μιας τεράστιας πορείας που τον έχει εκτοξεύσει στην κορυφή. Έκτοτε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έχει σταματήσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νυχτερινή διασκέδαση. Το κεφάλαιο «Πάνος Κιάμος Club 22» ξεκινά το 2012. Τότε, το πρώην γνωστό club της πόλης μετατρέπεται σε live stage και εγκαινιάζεται από τον ίδιο. Η πρώτη και δοκιμαστική χρόνια ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχίας και καλλιτέχνης και κέντρο συνεχίζουν ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. 

ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Ο Νίκος Κουρκούλης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο του λαϊκού τραγουδιού εδώ και πολλά χρόνια. Στα μέσα των 90s κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Κίνδυνος» και το ομότιτλο τραγούδι γίνεται μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όχι μονάχα της χρονιάς αλλά και γενικότερα της καριέρας του. Ο τραγουδιστής έδωσε αμέσως το γερό του στίγμα στο ελληνικό ρεπερτόριο και απέδειξε εξ αρχής πως ήρθε για να μείνει. Αμέσως επόμενος δίσκος του, εκείνος με τίτλο «Παίζεις με τη φλόγα» που γνωρίζει τεράστια επιτυχία επίσης. Η νέα χιλιετία θα τον βρει να έχει στις αποσκευές του τρεις ολοκληρωμένες δουλειές και να είναι ένα από τα τοπ ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Έχει ανέβει στις μεγαλύτερες πίστες και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα του τραγουδιού μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία με τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου και τα παιδιά τους, ωστόσο πριν λίγο καιρό επέστρεψαν και πάλι στη χώρα μας. Και φυσικά, για τον Νίκο Κουρκούλη ήταν πανεύκολη υπόθεση να βρει την επόμενη πίστα που θα τον φιλοξενήσει. Και κάπως έτσι, Κουρκούλης Κιάμος Club 22 θα αποτελέσουν το επόμενο σχήμα «φωτιά» της χειμερινής σεζόν. 

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Ένα όνομα μια ιστορία είναι το Club 22 για την αθηναϊκή διασκέδαση. Το αγαπημένο στέκι που στεγάζεται εδώ και χρόνια λεωφόρο Βουλιαγμένης, μας συστήθηκε αρχικά ως club. Διέγραψε μια εξαιρετική πορεία στη νύχτα, όμως το 2012 οι ιθύνοντες, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας στη διασκέδαση, αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε live stage. Η πρώτη επιλογή τους ήταν ο Πάνος Κιάμος, που φιλοξένησαν για να εγκαινιάσει την πίστα αυτή. Club 22 Πάνος Κιάμος έκτοτε έχουν συνδέσει τις πορείες του στη νύχτα και αποτελούν ένα αναπόσπαστο δίδυμο διασκέδασης. Φέτος, ο Πάνος Κιάμος υποδέχεται στο «σπίτι» του τον Νίκο Κουρκούλη και η διασκέδαση θα χτυπήσει «κόκκινο». 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...