Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε τη ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Αρχίστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συναισθηματική στήριξη αλλά και η συμβολή των φίλων σας θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε. Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι, στην πλειονότητά τους, αποδοτικές και θετικές για τη μελλοντική πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε τη συνήθεια που έχετε, όταν οι άλλοι σας δίνουν απλόχερα, να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών συνηθειών σας. Τα άτομα της οικογένειας θα έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντάς τα. Θα πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά και θα πρέπει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε τη ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία σε ό,τι σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ