Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε τη ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Αρχίστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συναισθηματική στήριξη αλλά και η συμβολή των φίλων σας θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε. Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι, στην πλειονότητά τους, αποδοτικές και θετικές για τη μελλοντική πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε τη συνήθεια που έχετε, όταν οι άλλοι σας δίνουν απλόχερα, να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών συνηθειών σας. Τα άτομα της οικογένειας θα έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντάς τα. Θα πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά και θα πρέπει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε τη ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία σε ό,τι σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...