Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σπιούνος στα γραφεία κόμματος στη Βουλή κατέγραφε με κάμερα-στιλό τις συζητήσεις

Στενός συνεργάτης βουλευτή απομακρύνθηκε αμέσως και στη συνέχεια ο πρόεδρος απείλησε θεούς και δαίμονες!

ΑΠΟ ΤΗ 
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Χαμός έγινε, όπως μαθαίνει η στήλη μας, στα γραφεία κόμματος στη Βουλή, όταν έφτασε στα αυτιά του προέδρου ότι ανάμεσά τους υπάρχει… σπιούνος!

Ενας νεαρός, λέει, στενός συνεργάτης βουλευτή, «συνελήφθη» να φέρει πάνω του κάμερα-στιλό, με την οποία κατέγραφε εσωτερικές-κλειστές κουβέντες και συζητήσεις υψηλά ισταμένων στο κόμμα.

Παραλίγο να φτάσει το υλικό στον Παπακαλιάτη για νέα ταινία! Ο εν λόγω νεαρός εξεδιώχθη πάραυτα και για το συμβάν ο πρόεδρος απείλησε… θεούς και δαίμονες.

Να τον πληροφορήσουμε, επειδή μάλλον δεν το γνωρίζει, ότι στα… μικρά βασίλεια οργιάζουν οι μεγάλοι πράκτορες!

Με τα σκαρπίνια στη λασπουριά…

twe5tyw54e 5

Εβγαλε το κοστούμι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και κατέβηκε στην ατέλειωτη λάσπη που σάρωσε την πατρίδα του, την Καλαμάτα. Η τελευταία κακοκαιρία άφησε πληγές και ο Αντώνης δεν μπορούσε παρά να βρεθεί «ατάκα και επί τόπου». Καλό αυτό, πρόεδρε, αλλά το σκαρπίνι δύσκολα θα καθαρίσει από τη λασπουριά. Το λουκ «καταστροφή», κατά τη γνώμη μας πάντοτε, επιβάλλει γαλότσες. Θα ήταν προτιμότερες. Τις φοράς και τις πετάς!

twe5tyw54e 1Χωρίς φως (και… Νικολούλη) το τούνελ του ΠΑΣΟΚ !

Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους στην Κεντροαριστερά (ο θεός να την κάνει) για να συνεργαστούν, στο όνομα φυσικά μιας νέας ηγεσίας, και δεν βλέπουν ότι… τρώγονται άδικα.

Ηγέτης της Κεντροαριστεράς, και μάλιστα πολύ δυνατός, υπάρχει και απηχεί και την αληθινή πλευρά του χώρου. Ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δηλώσει και δημοσίως. «… Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο βρίσκομαι πιο κοντά στους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες». Αυτό λέει ο Αλέξης σε συνέντευξή του στη «Le Monde». Τα ακούς, Φώφη μου; Τι παιδεύεστε;

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως φολκλόρ» είναι η φράση που χρησιμοποιούν κρυφά ακόμη και οι βουλευτές σας στη Βουλή. Επίσης, να σημειώσουμε και το εξής: «Δεν είναι τρελός ο Θεοδωράκης», όπως υποστηρίζουν κάποια στελέχη σας, μετά το ναυάγιο της συνεργασίας.

Ρεαλιστής είναι ο άνθρωπος. Βλέπει αυτό που δεν βλέπετε! Δηλαδή το τούνελ χωρίς το φως και φυσικά χωρίς τη Νικολούλη! Πού το βάζεις αυτό;

twe5tyw54e 3Η προπόνηση του Γεωργιάδη junior

Στον αθλητικό όμιλο Πρωτέας Βούλας αγωνίζεται ο μικρός μπασκετμπολίστας Στέλιος-Βασίλης, ο 5χρονος γιος του Μάριου Γεωργιάδη και εγγονός του Βασίλη Λεβέντη.

Στην πρώτη εμφάνιση του μικρού ο μπαμπάς του σημειώνει συγκινημένος: «Το πόσο περήφανος νιώθω για την πρώτη προπόνηση της ζωής σου δεν περιγράφεται! Καλή επιτυχία, αγόρι μου, σε ό,τι και αν κάνεις».

 «Γαζώνει ο Κυριάκος» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης (εννοώντας φυσικά τον προεδρό του Μητσοτάκη). Τι το ‘θελε; Εγινε μεγάλη καζούρα στη Βουλή με τη συγκεκριμένη… ρήση του ποιητή! Ο ίδιος, βέβαια, θέλησε να υπερτονίσει το γεγονός ότι πριν από τη ΔΕΘ οι βουλευτές της Ν.Δ. θα εκδράμουν, προωθώντας τα συν του κόμματος. Η λέξη, όμως, «γαζώνει» άφησε εποχή. Μεταξύ τους, λοιπόν, οι βουλευτές χθες στο εντευκτήριο έλεγαν με χιούμορ ο ένας στον άλλον: «Αντε, μωρή γαζώτρια, στον νομό σου»! Τα γέλια τους «χάραζαν» τους άδειους διαδρόμους του Κοινοβουλίου. Παρ’ όλα αυτά, και με προτροπή του κόμματος, οι γαζώτριες καλούνται αντί να γαζώσουν, να… γκαζώσουν!

! Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα και οι βουλευτές μπαμπάδες βγήκαν στο σεργιάνι για σχολικά είδη. Δεν είναι μόνο οι μητέρες που έχουν αυτό το… προνόμιο. Και οι πατεράδες σηκώνουν τα ίδια βάρη. Η στήλη «συνέλαβε» βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ να ψωνίζουν σχολικές τσάντες σε κατάστημα των βορείων προαστίων. Δεν θέλησαν δημοσιότητα και δεν τους τη δώσαμε. Χαρήκαμε όμως την εικόνα των πολιτικών που με τα παιδάκια ανά χείρας έψαχναν για τα σακιδιάκια. Το παράδοξο ήταν, όμως, ότι οι δύο βουλευτές, ενώ διαφωνούν πλήρως στα έδρανα, στα σακίδια συμφώνησαν πλήρως και πήραν ακριβώς τα ίδια!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...