Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αρραβώνας με σαμπάνια και χαβιάρι!

Ο 60χρονος δρ Γιάννης Κούστας και η 24χρονη αγαπημένη του Δήμητρα Μέρμηγκα πέρασαν βέρες σε μια glam δεξίωση στο Island με 500 καλεσμένους από την αφρόκρεμα της high society

4rfwqetr 2«Στα μάτια της Δήμητρας βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου» δήλωσε από μικροφώνου ο δρ Γιάννης Κούστας στους περίπου 500 καλεσμένους των αρραβώνων του, που έγιναν στο Island, το βράδυ της Παρασκευής. Επειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας, ο 60χρoνος εφοπλιστής και η 24χρoνη σύντροφός του Δήμητρα Μέρμηγκα έκαναν το μεγάλο βήμα και επισημοποίησαν τη σχέση τους με βέρες.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στη δεξίωση που παρέθεσαν στο παραλιακό μαγαζί της Βάρκιζας συγκεντρώθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας. Ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την κομψή σύζυγό του Τζένη, ο Γιώργος Οικονόμου, ο Μιχάλης Χανδρής, ο Λέων Πατίτσας με τη Μαριέττα Χρουσαλά, ο Νίκος Τσάκος (χωρίς τη Σήλια Κριθαριώτη, η οποία έχει πένθος για τον θάνατο της μητέρας της) και ο Χάρης Βαφειάς με τη γυναίκα του Εμιλυ. Οι μελλόνυμφοι Γιάννης και Δήμητρα τους υποδέχτηκαν όλους προσωπικά, ακούγοντας θερμές ευχές για το κοινό μέλλον τους.

Το Island Residence, το οποίο είχε κλειστεί για τη δεξίωση εδώ και πολύ καιρό, ήταν στολισμένο με ορχιδέες, ορτανσίες και σε κάποια σημεία με μαύρα τριαντάφυλλα, τα οποία κατέφθασαν από το εξωτερικό ειδικά για την περίσταση. Καθρέφτες με την υπογραφή του Φίλιπ Σταρκ ήταν τοποθετημένοι σε περίοπτη θέση, ενώ περίπου 100 σερβιτόροι, ντυμένοι όλοι τους με λευκά σμόκιν, προσέφεραν στους καλεσμένους κοκτέιλ Bellini και σαμπάνια Veuve Clicquot. Εντυπωσιακό ήταν και το menu της βραδιάς, το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά η Δήμητρα Μέρμηγκα.

Η αρχή έγινε με χτένια, τα οποία ήρθαν κατευθείαν από τη Γαλλία, για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου των καλεσμένων. Η συνέχεια δόθηκε με αστακό, ενώ για το κυρίως πιάτο υπήρχε επιλογή ανάμεσα σε σφυρίδα και πιπεράτο φιλέτο.

4rfwqetr 1Για το τέλος, ένας τεράστιος μπουφές με δεκάδες γλυκά πλαισίωνε την τούρτα μπαβαρουάζ με σοκολάτα και φράουλα, που εντυπωσίασε τους πάντες κι έκανε πολλούς να ζητήσουν και δεύτερο κομμάτι! Το ψυχαγωγικό κομμάτι του πάρτι ανέλαβε με επιτυχία ο Στέφανος Κορκολής, τον οποίο παρουσίασε στον κόσμο ο Γιάννης Κούστας.

Ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλίας

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε να γιορτάσετε μαζί μας το νέο ξεκίνημα στην προσωπική μας ζωή» ανέφερε στον σύντομο λόγο του ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλίας, τον οποίο αποκαλούν συχνά και δόκτορα, λόγω των σπουδών του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά κυρίως του μάστερ και του ντοκτορά που έχει κάνει στο Imperial College του Λονδίνου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

«Στα μάτια της Δήμητρας βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου» συνέχισε κοιτάζοντας με λατρεία την αγαπημένη του, η οποία έλαμπε μέσα στο λευκό φόρεμά της του οίκου Dior. «Οπως ξέρετε όλοι, η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι το πιάνο» ανέφερε παρακάτω ο εφοπλιστής, δίνοντας τη σκυτάλη στον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος έπαιξε και τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο.

Το «παρών» στους αρραβώνες έδωσαν κι άλλες προσωπικότητες της κοσμικής Αθήνας: ο Αντώνης Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του Αφροδίτη Παναγιωτάκη, ο Αλέξανδρος Σαμαράς με τη γυναίκα του Ετα Παγίδα, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γιάννης Στασινόπουλος και η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Εκεί ήταν, τέλος, και η πρώτη κατά σειρά σύζυγος του Γιάννη Κούστα, Κλοντίν Καρμπονάρο, με τα παιδιά τους Δημήτρη και Ρομπέρτο, όπως επίσης και η μητέρα του εφοπλιστή Αμαλία Κούστα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...