Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Θηρίο που διψάει για αίμα!

Ψυχολόγοι ΕΛ.ΑΣ.: Serial killer που λειτουργεί βάσει σχεδίου, στήνει κινηματογραφικά τη σκηνή του εγκλήματος, «χτυπάει» τυχαία θύματα (γυναίκες), ηδονίζεται από τον τρόμο που προκαλεί

Συνταρακτικές είναι οι εκτιμήσεις για το ανθρωπόμορφο κτήνος που δολοφόνησε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου τον περασμένο Μάιο στο υπόγειο γκαράζ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Η ανάλυση του προφίλ του δείχνει serial killer διψασμένο για αίμα, που σχεδιάζει τόσο προσεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια τις επιθέσεις του, ώστε μοιάζει να ξεπήδησε από την τηλεοπτική σειρά «Criminal Minds»!

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, που ολοκλήρωσαν τον κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό περίγυρο του θύματος, καταλήγουν πλέον στην εκδοχή ότι ο μανιακός δολοφόνος επέλεξε τυχαία ως στόχο την άτυχη συνταξιούχο!

Ολα δείχνουν πως, όταν έστησε με κινηματογραφικό τρόπο τη σκηνή του εγκλήματος στο δεύτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, ήταν αποφασισμένος να χτυπήσει σαν μανιασμένο θηρίο όποια γυναίκα εμφανιζόταν εκεί.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του γκραν γκινιόλ εγκλήματος δείχνουν ένα ψυχικά άρρωστο άτομο, που ηδονίζεται προκαλώντας τον τρόμο και έτσι ικανοποιεί τα αιμοβόρα ένστικτά του. Και, καθώς κυκλοφορεί ακόμη ανάμεσά μας, οι ειδικοί φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει ξανά!

Οι ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ. έχουν μελετήσει όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους, προσπαθώντας να συνθέσουν ένα προφίλ της προσωπικότητας του δολοφόνου, ώστε να επιχειρήσουν μια πιθανή πρόβλεψη για την επόμενη κίνησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προφίλ που σκιαγράφησαν οδηγεί σε ένα ανθρωπόμορφο τέρας που αντλεί ευχαρίστηση όχι μόνο από τον βίαιο θάνατο που επιφυλάσσει στο τυχαίο θύμα του, αλλά και από την προετοιμασία της μαρτυρικής δολοφονίας του!

Κι αυτό, γιατί είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του, πριν καταλήξει να στήσει καρτέρι στο υπόγειο γκαράζ. Ισως, μάλιστα, στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε διαμορφώσει και εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Χαρτογράφησε τους χώρους

Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον «δράκο», που κατάφερε να κυνηγήσει και στη συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα στο τρίτο υπόγειο, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή του εκτός από τους εργαζομένους!

Αυτό δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει προσεκτικά τους χώρους και έκανε ακόμα και προπαρασκευή, καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο βρέθηκε φρακαρισμένη από μπάζα.

Οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει τους φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων με θύματα γυναίκες, αναζητώντας τυχόν κοινά χαρακτηριστικά με τη δολοφονία της Αγραφιώτου. Ομως, εκτιμούν ότι ο λόγος που το τέρας δεν έχει προχωρήσει ακόμα στο επόμενο χτύπημά του είναι πως αναζητά νέους χώρους, τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει, πριν στήσει τη θανατηφόρα ενέδρα του.

Αυτό που φοβούνται είναι ότι μπορεί να αργήσει, όμως θα ξανακάνει την εμφάνισή του χωρίς κανείς να φαντάζεται πού, πώς και πότε.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

Το πτώμα της εντοπίστηκε 35 μέρες μετά την εξαφάνισή της

Η δυσοσμία που αναδιδόταν από το τρίτο υπόγειο του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι οδήγησε στις 26 Μαΐου στον εντοπισμό του πτώματος της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 21 Απριλίου και, αρκετές ημέρες αργότερα, είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του καταστήματος. Τότε οι αστυνομικοί του Τμήματος Νέου Ηρακλείου, που είχαν αναλάβει την προανάκριση για την εξαφάνισή της, είχαν ερευνήσει τον χώρο του δεύτερου γκαράζ, χωρίς όμως να φτάσουν στην παλιά πόρτα που οδηγούσε στο τρίτο και εγκαταλειμμένο υπόγειο, όπου βρισκόταν το πτώμα της γυναίκας.

Πέρασε πάνω από ένας μήνας ώσπου να βρεθεί το θύμα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν από τα υγρά της αποσύνθεσης πολλά στοιχεία, όπως τα αποτυπώματα ή τυχόν γενετικό υλικό του δολοφόνου. Η 69χρονη γυναίκα είχε βρεθεί ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχο, κάτι που δείχνει σαφέστατα πως το έγκλημα είχε και σεξουαλικό κίνητρο.

Από την πρώτη στιγμή των ερευνών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο ένας «δράκος» να είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ, περιμένοντας ένα οποιοδήποτε θύμα. Οπως είχε προκύψει από τις έρευνες, η 69χρονη δεν πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...