Στο νοσοκομείο δίπλα στη μητέρα της η Μενούνος

Κάνοντας το σήμα της νίκης φωτογραφήθηκε η Μαρία Μενούνος (φωτό) στο πλευρό της μητέρας της, που αναρρώνει στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Emergency Department του Λος Αντζελες

Κάνοντας το σήμα της νίκης φωτογραφήθηκε η Μαρία Μενούνος (φωτό) στο πλευρό της μητέρας της, που αναρρώνει στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Emergency Department του Λος Αντζελες. Η Νίτσα Μενούνος, η οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο στον εγκέφαλο, υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σάββατο, με τους θεράποντες γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγεία της.

Η σουίτα της στο νοσοκομείο είναι «πνιγμένη» από τα λουλούδια που έστειλαν με ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση οι διάσημοι φίλοι της κόρης της, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια Καρντάσιαν, με τα μέλη της οποίας η Μαρία Μενούνος διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η μητέρα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, θέλοντας να δείξει τη θετική έκβαση της επέμβασης, πόζαρε στο «κρεβάτι του πόνου» με χαμόγελο και η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram από τη διάσημη κόρη της, που θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τους συμπαραστέκονται. «H μαμά μου αναρρώνει και αυτά τα λουλούδια είναι πανέμορφα. Η μαμά μου έχει προχωρήσει. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους για την αγάπη σας» έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια και τα μηνύματα συμπαράστασης έπεσαν… βροχή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...