Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές, πρέπει να τις εξηγήσετε με σαφήνεια. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία επαγγελματική πρότασή σας θα υποστηριχτεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική εμφάνισή σας και μαζί με αυτήν και την ψυχική διάθεσή σας. Εκφραστείτε δημιουργικά και δείξετε τα κρυφά ταλέντα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε, ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι πού μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων στα οποία μπορείτε να στηριχθείτε, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας, οπότε ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορεί να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας. Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί. Ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. Πρέπει να δώσετε αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμη και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο σας, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά για τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ