Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Πάλι (!) σε πλειστηριασμό μεζονέτα της Δήμητρας

Στο σφυρί βγαίνει και πάλι μεζονέτα της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, που χτίστηκε στη θέση της περίφημης ροζ βίλας του ζεύγους Ανδρέα Παπανδρέου – Δήμητρας Λιάνη

Στο σφυρί βγαίνει και πάλι μεζονέτα της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, που χτίστηκε στη θέση της περίφημης ροζ βίλας του ζεύγους Ανδρέα Παπανδρέου – Δήμητρας Λιάνη. Τα οικονομικά προβλήματα για τη χήρα του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται ότι παραμένουν, με αποτέλεσμα το τετραώροφο κτίριο να έχει κατασχεθεί και να βγαίνει σε πλειστηριασμό τον προσεχή Μάρτιο.

Το ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 445 τ.μ. και κήπο 798 τ.μ., έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί στις 8 Μαρτίου 2017 με τιμή πρώτης προσφοράς στο ύψος της εμπορικής αξίας του, δηλαδή 1.030.000 ευρώ. Πρόκειται για τη δεύτερη μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου που γίνεται αντικείμενο πλειστηριασμού, καθώς το ίδιο είχε συμβεί (επανειλημμένα) και με τη μεζονέτα με αριθμό Μ4 λόγω οφειλών της στη Χριστιανική Ενωση Νεανίδων. Η νέα κατάσχεση έγινε για ποσό ύψους 88.288 ευρώ (πλέον τόκων και λοιπών εξόδων) που το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας επιδίκασε σε ιδιώτη. Μάλιστα, εκτός από την αναγκαστική κατάσχεση υπέρ του προσώπου που επισπεύδει τη διαδικασία, το συγκεκριμένο ακίνητο βαραίνουν τρεις προσημειώσεις υποθήκης συνολικού ύψους 585.635 ευρώ, καθώς και συντηρητική κατάσχεση ύψους 27.279.800 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών, η μεζονέτα Μ6 αποτελείται από τέσσερις ορόφους. Συγκεκριμένα, το δεύτερο υπόγειο, επιφάνειας 122 τ.μ., περιλαμβάνει δύο θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, δύο αποθήκες, κλιμακοστάσιο και φρεάτιο ανελκυστήρα, ενώ το πρώτο υπόγειο, επιφάνειας 119 τ.μ., περιλαμβάνει άλλες δύο αποθήκες, δύο WC, μηχανοστάσιο, αποθήκη καυσίμων, κλιμακοστάσιο, φρεάτιο ανελκυστήρα και σκάλα προς τον ακάλυπτο.

Το συγκρότημα

Το ισόγειο έχει συνολική επιφάνεια 105 τ.μ. και περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, έναν ημιυπαίθριο χώρο 16 τ.μ., ένα WC, μία αποθήκη, κλιμακοστάσιο και φρεάτιο ανελκυστήρα, ενώ ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 99 τ.μ. και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, ένα λουτρό, ένα WC, έναν ημιυπαίθριο χώρο 16 τ.μ., τρεις εξώστες, κλιμακοστάσιο και φρεάτιο ανελκυστήρα.

Η μεζονέτα, συνολικού εμβαδού 445 τ.μ., έχει την αποκλειστική χρήση του ακάλυπτου χώρου 798 τ.μ. με πρόβλεψη για κατασκευή πισίνας εμβαδού 62 τετραγωνικών μέτρων. Είναι ένα από τα έξι πολυτελή ακίνητα που χτίστηκαν στη θέση της βίλας του αριθμού 3 της οδού Αγράμπελης, όπου στέγασε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον γάμο του με τη Δήμητρα Λιάνη και η οποία αποτέλεσε για χρόνια το επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων της χώρας. Το 2007 η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου έδωσε αντιπαροχή στην κατασκευαστική εταιρία Morfi το οικόπεδο των 3 στρμ. στην οδό Αγράμπελης, όπου ανεγέρθηκαν οι έξι μεζονέτες (οι τρεις παραμένουν στην ιδιοκτησία της), και η ροζ βίλα πέρασε στην ιστορία…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...