Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ο Αλέξης και ο Κυριάκος σε… αγώνα για τις καλύτερες ιδέες και τις περισσότερες selfies!

Ο (επιβλητικός) Τσίπρας στο στρατιωτικό Σινούκ για τη Θάσο και ο Μητσοτάκης στο Πέραμα με το… ατσαλάκωτο ντύσιμο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο (επιβλητικός) Τσίπρας στο στρατιωτικό Σινούκ για τη Θάσο και ο Μητσοτάκης στο Πέραμα με το… ατσαλάκωτο ντύσιμο

Τη γύρισαν την ταινία τους και χθες! Συναγωνίζονται, λοιπόν, τα αγόρια μας ποιος είναι ο πιο δραστήριος, ο πιο fit, αυτός που έχει τις καλύτερες ιδέες, αλλά βγάζει και τις περισσότερες selfies! Ο Αλέξης Τσίπρας, επιβλητικός (θα έλεγα…), εμφανίζεται να περπατά πλάι στο στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ που τον μετέφερε στη Θάσο ως άλλος σταρ του Χόλιγουντ. Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σούπερ ατσαλάκωτο ντύσιμο βαδίζει στο Πέραμα, τη συνοικία των φτωχών, υπέρλαμπρος. Σκηνές σαν βγαλμένες από ακριβό διαφημιστικό σποτ ή ταινία (μικρού μήκους), όπου ανέμελοι οι πρωταγωνιστές σαρώνουν τις… πίστες της άνεσης!

mitsotakis 2590685

Ο πρωθυπουργός, ως άλλος «Top Gun» στη Θάσο, και ο Κυριάκος να φωτογραφίζεται από δεκάδες πολίτες, που τον κρατούν ως ανάμνηση στο κινητό τους… Μάλιστα, ένας από αυτούς του έδωσε μία φωτογραφία του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από τα χρόνια που ήταν ο ίδιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και είχε πάει στην πόλη τους. Oπως χαρακτηριστικά του είπε: «Εναν χρόνο μετά, ο πατέρας σου έγινε πρωθυπουργός»! Λέτε; Και η λάμψη του Αλέξη; Κινδυνεύει να σβήσει;

Με τα βλαστάρια στην πρώτη σχολική μέρα



Με τα σακίδια στους… ώμους βρήκε η χθεσινή 12η Σεπτεμβρίου την Μπέτυ Μπαζιάνα και τη Νατάσα Καραμανλή, που συνόδευσαν τα παιδιά τους την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς στα θρανία, όπως και οι υπόλοιπες μητέρες της χώρας. Ο 6χρονος Φοίβος είναι πρωτάκι του δημοτικού και ο Ορφέας παιδάκι του νηπιαγωγείου. Το κουδούνι για τους γιους του πρωθυπουργού χτύπησε στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα. Η Μπέτυ ετοίμασε πρωί πρωί το γαλατάκι και τα Τσιπράκια έφυγαν με τη μαμά για το σχολείο. Λίγο διαφορετικά ήταν με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη Καραμανλή, που είναι 13 ετών σήμερα.

Τα διδυμάκια, που έχουν ομορφύνει πολύ και τα δύο, γράφτηκαν φέτος στη Β’ Γυμνασίου της Ελληνογερμανικής Σχολής. Είναι πλέον έφηβοι με τα όλα τους, οπότε η Νατάσα έχει να διαχειριστεί δύο ισχυρές προσωπικότητες. Και οι μπαμπάδες φυσικά στα μετόπισθεν! Κλασικός χαζομπαμπάς είναι ο Αλέξης Τσίπρας που, αν και πρωθυπουργεύει, βρίσκει χρόνο να κοιμίζει τα αγόρια του ο ίδιος, όταν είναι στο σπίτι. Υπουργός που του τηλεφώνησε προ μηνών Σαββατοκύριακο, για υπόθεσή του, έλαβε την απάντηση: «Να κοιμίσω τα παιδιά κι ύστερα μιλάμε». Ο Κώστας Καραμανλής από την άλλη, που έχει διαβεί αυτό το στάδιο, είναι πλέον ισότιμος συνομιλητής για τον εξωστρεφή Αλέξανδρο και την… αυστηρή Αλίκη. Καλή χρονιά, παιδιά!

Οι δύσκολες μέρες του Τσακαλώτου

tsakalotos

Το κουαρτέτο είναι ξανά στην Αθήνα, για να κάνει δύσκολες τις μέρες του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι Ντέκλαν Κοστέλο (Ε.Ε.), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Νικολό Τζιαμαρόλι (ESM) έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα. Κι όπως μαθαίνει η στήλη μας, δύο από αυτούς πρωί πρωί χθες εθεάθησαν στην πισίνα του ξενοδοχείου να κολυμπούν αμέριμνοι. Εμείς κολυμπάμε στα… χρέη κι εκείνοι στη χλιδή του «Χίλτον». Ατιμη ζωή!

(!)

Εντονη συζήτηση έγινε στα πηγαδάκια της Βουλής για την αυτοπεποίθηση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ! Ολοι σχολίαζαν το γεγονός ότι αυτή ενδεχομένως πηγάζει από κρυφό χαρτί που έχει ο Τσίπρας σε σχέση με το χρέος. «Θα κάνει κι ένα συνέδριο για να μαζέψει όποια λουριά έχουν λασκάρει, κι ύστερα θα παίζει μπάλα μόνος του» σιγοψιθύριζαν κυρίως οι δεξιοί βουλευτές! Κι όντως, οι νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει τους λεγόμενους προσυνεδριακούς διαλόγους εν όψει του 2ου συνεδρίου τους, που θα διοργανωθεί στις 13-16 Οκτωβρίου στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο. Τι τα θέλετε όλα αυτά, συριζόπουλά μου; Μία είναι η κυρίαρχη άποψη και την είδατε στη ΔΕΘ. Σκεφθείτε ότι από χθες οι ψυχολόγοι στα ιατρεία τους προβάλλουν τη συνέντευξη Τσίπρα για την τόνωση των ασθενών τους. Ενέσεις αυτοπεποίθησης, άνεσης και «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω».

Η θεία Λόλα2607 lakis gavalas 662016
Ηχηρότατη παρέμβαση του Λάκη Γαβαλά από το Τόκιο.

Επέπληξε τον πρωθυπουργό ο Λάκης Γαβαλάς (που άκουσε τη συνέντευξη Τύπου) για τα τηλεοπτικά κανάλια από τη μακρινή Ιαπωνία, λέγοντάς του: «Θέλετε να υπάρχει μόνο μία κρατική τηλεόραση με τη… θεία Λόλα, τη Νάκυ Αγάθου στις ειδήσεις και την Ελλη Ευαγγελίδου στο “Για σας, κυρία;”! Αυτό θέλετε;»
 


Μια ξεχασμένη φωτογραφία

img 8386
«Οπως τακτοποιούσα τη βιβλιοθήκη μου, αφού αρχίζει το πανεπιστήμιο σε λίγες μέρες, μέσα σε ένα παλιό βιβλίο βρήκα μια ξεχασμένη φωτογραφία του πατέρα μου και της μητέρας μου» έγραψε ο Γιώργος Βουλγαράκης σε λεζάντα με φωτογραφία των γονιών του, που μας τους συστήνει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...