Μητέρες στο κυνήγι των παιδόφιλων!

Δύο Βρετανίδες παριστάνουν τα παιδιά ή τις έφηβες και μπαίνουν σε chat rooms για να τους εντοπίσουν και να τους παγιδεύσουν

Δύο Βρετανίδες παριστάνουν τα παιδιά ή τις έφηβες και μπαίνουν σε chat rooms για να τους εντοπίσουν και να τους παγιδεύσουν

Η πεποίθησή τους ότι η αστυνομία δεν κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά της έκανε δύο Βρετανίδες μητέρες να αυτοαναγορευτούν σε «κυνηγούς παιδόφιλων», θέλοντας να προστατεύσουν τα δικά τους παιδιά αλλά και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Οι δύο γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων φυσικά δεν ανακοινώνονται, εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή με την πλάτη στον φακό και μίλησαν για την «αποστολή» τους. Βέβαια, υπήρξε και η άλλη άποψη, καθώς οι δύο μητέρες δεν είναι εκπαιδευμένες να κυνηγούν παιδόφιλους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good morning Britain», αποκάλυψαν τις τεχνικές που ακολουθούν προκειμένου να εντοπίσουν και να παγιδεύσουν άτομα που πιστεύουν ότι αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά τους.

Μπαίνουν, όπως λένε, σε chat rooms και αναρτούν παιδική ή εφηβική φωτογραφία τους, περιμένοντας ότι κάποιος θα «τσιμπήσει». Στη συνέχεια, του μιλούν σαν να είναι μικρά κορίτσια, μέχρι να τους ζητήσει συνάντηση, οπότε ενημερώνεται η αστυνομία. Ωστόσο, οπως υποστήριξαν οι δυο γυναίκες, ποτέ οι καταγγελίες τους δεν έχουν συνέχεια, γιατί οι αρμόδιοι δεν ασχολούνται.

Kλείνουν ραντεβού

Στο εύλογο ερώτημα γιατί δεν εμπλέκουν τις Αρχές νωρίτερα, οι «διώκτριες των παιδόφιλων» απαντούν ότι τους είναι πιο εύκολο να κλείσουν το ραντεβού και να καλέσουν επί τόπου την αστυνομία, ώστε να είναι βέβαιες ότι θα έρθει.

Πάντως, η αστυνομία δεν συμφωνεί με τη μέθοδο των γυναικών. Πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε σχέση με τη δίωξη παιδόφιλων, αντέτεινε στην εκπομπή ότι θα ήταν καλύτερο οι δύο μαμάδες να εκπαιδευτούν και να δρουν συντονισμένα με τις Αρχές ασφαλείας, ώστε να ξέρουν πώς να προστατευτούν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Πάντως, οι γυναίκες δεν φάνηκαν να πείθονται από τα λόγια του αστυνομικού, καθώς πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο, ακόμα και αν προσφέρεται ως εναλλακτική, δύσκολα θα λάβει σάρκα και οστά. «Θα θέλαμε να το δούμε στην πράξη» απάντησαν όταν ρωτήθηκαν σχετικά, χωρίς όμως να κρύψουν τις αμφιβολίες τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ