Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Εβγαλε στο σφυρί τη… σύζυγό του!

Βρετανός έβαλε αγγελία πώλησης στο eBay, την οποία συνόδευε με λίστα θετικών και αρνητικών

Βρετανός έβαλε αγγελία πώλησης στο eBay, την οποία συνόδευε με λίστα θετικών και αρνητικών

Μπορεί να είναι «μεταχειρισμένη», έχει όμως ακόμα «χιλιόμετρα» να κάνει χωρίς προβλήματα. Μοιάζει με αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, την οποία έβαλε Βρετανός στο eBay. Η τιμή που έπιασε πλησιάζει αυτήν μιας Jaguar. Μόνο που δεν πρόκειται για αυτοκίνητο, αλλά για τη σύζυγό του.

Ο Σάιμον Οκέιν, πατέρας δύο παιδιών, από το Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας, λατρεύει να κάνει πλάκες και φάρσες. Μία από αυτές ήταν να βάλει αγγελία πώλησης της γυναίκας του Λεάντρα, την οποία δεν αφήνει σε χλωρό κλαδί. Φρόντισε, μάλιστα, να είναι ειλικρινής, καθώς έβαλε 1 0πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στην αγγελία. Στα πρώτα περιέλαβε τη νοικοκυροσύνη της και τις μαγειρικές ικανότητές της, και στα δεύτερα ότι δεν του συμπαραστέκεται όταν γκρινιάζει ότι είναι άρρωστος και ότι γκρινιάζει μέχρι να γίνει αυτό που θέλει.

Σε δύο μέρες

Ο 33χρονος Βρετανός εξεπλάγη, βλέποντας ότι τα «χτυπήματα» από επίδοξους αγοραστές άγγιξαν τις 65.880 λίρες -δηλαδή περί τα 78.000 ευρώ- σε διάστημα μόλις δύο ημερών. Οσο για εκείνη, απλά ήθελε να τον σκοτώσει, όταν διαπίστωσε ότι την είχε βγάλει… προς πώληση. «Επέστρεψα από τη δουλειά μου λίγο κουρασμένος και με αδιαθεσία» λέει ο Οκέιν, προσθέτοντας ότι η γυναίκα του δεν έδωσε και πολλή σημασία στην γκρίνια του. «Καλά, θα σε πουλήσω» σκέφτηκε και λίγη ώρα αργότερα ανέβαζε την αγγελία «Μια σύζυγος προς πώληση». Φρόντισε, μάλιστα, να σημειώσει ότι, σε περίπτωσή αγοράς, ο νέος ιδιοκτήτης δεν έχει δικαίωμα να την επιστρέψει, ποτέ.

Οταν η 27χρονη αισθητικός ανακάλυψε τι είχε κάνει ο άντρας της, «απογειώθηκε». «Ημουν πάρα πολύ θυμωμένη. Ηθελα να τον σκοτώσω. Ολοι στη δουλειά μου είδαν την αγγελία και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Και δεν φτάνει που με έβαλε προς πώληση, επέλεξε και μια πολύ κακή φωτογραφία μου» λέει η Λεάντρα, η οποία, βέβαια, δεν διστάζει να απαντήσει στις αιτιάσεις του άντρα της, λέγοντας ότι εκείνος συνεχώς παραπονιέται πως δεν είναι καλά η υγεία του. «Είναι υποχόνδριος και μετά εκτονώνεται με 3-4 ώρες γυμναστική» προσθέτει.

«Ποιος ξέρει πόσο θα έφτανε η τιμή μου, αν το eBay δεν κατέβαζε την αγγελία» αναρωτιέται η 27χρονη κοπέλα. Φίλοι του ζευγαριού μπήκαν στο κόλπο κι έκαναν ερωτήσεις για λεπτομέρειες, υπήρξαν όμως και διεστραμμένοι που ζητούσαν περισσότερες φωτογραφίες. Το καλύτερο «περιστατικό», όμως, ήταν ένας που ήθελε να την ανταλλάξει με μια καμήλα. Οσο για την εκδίκηση της συζύγου, δεν κρύβει ότι ο άντρας της θα το πληρώσει με πολλές χρεώσεις στην πιστωτική κάρτα του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...