Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πούτιν και Τραμπ δηλητηρίασαν τη Χίλαρι!

Θεωρίες συνωμοσίας για την κλονισμένη υγεία της Κλίντον. Κάποιοι εμπλέκουν Πούτιν και Τραμπ σε πιθανή απόπειρα δηλητηρίασης της υποψήφιας προέδρου

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει πλέον οι θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, με κάποιους να εμπλέκουν ακόμη και τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν σε απόπειρα δηλητηρίασής της και άλλους να «βλέπουν» undercover νοσοκόμες στο πλάι της και σωσίες να την αντικαθιστούν μετά το συμβάν.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Ο Αμερικανός νευροπαθολόγος Μπένετ Ομάλου, που ανακάλυψε τη χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια, πιστεύει ότι η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έπεσε θύμα δηλητηρίασης από τους αντιπάλους της και συμβουλεύει 4rwe5yh 1τους αξιωματούχους της προεκλογικής καμπάνιας της να την υποβάλουν σε τοξικολογικές εξετάσεις. Δεν δίστασε μάλιστα να κατονομάσει δημόσια μέσω twitter τους πιθανούς δράστες πίσω από την απόπειρα δηλητηρίασης της Κλίντον, οι οποίοι, κατά την άποψή του, δεν είναι άλλοι από τον πολιτικό αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Δεν τους εμπιστεύομαι. Με αυτούς τους δύο όλα είναι πιθανά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι ιατρικές διαγνώσεις δεν περιορίζονται στη δηλητηρίαση. Λογαριασμός στο twitter με την ονομασία Tennessee GOP ανάρτησε φωτογραφία της υποψήφιας των Δημοκρατικών λίγο πριν από την κατάρρευσή της, που τη δείχνουν δίπλα σε μια γυναίκα με μπλε φόρεμα, που μοιάζει να της παίρνει τον σφυγμό, κάνοντας λόγο για «μυστική νοσοκόμα». Ο χρήστης Mathijs Koenraadt ανάρτησε μια διαφορετική φωτογραφία των δύο γυναικών, στην οποία η «νοσοκόμα» μοιάζει να ζητεί κάτι από την Κλίντον και να της κρατά το χέρι. «Λίγο πριν καταρρεύσει, η βοηθός της λέει “Σφίξε τα δάχτυλά μου”. Πρόκειται για νευρολογικό τεστ. Οχι για πνευμονία» αναφέρει η συνοδευτική λεζάντα, με αρκετούς να αναρωτιούνται ύστερα από αυτό αν η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από Πάρκινσον.

4rwe5yh 2Και σωσίες

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά τα hashtags #ClintonCollapse και #HillarysHealth, λίγο αργότερα ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα. Αμέσως μόλις η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε να βγαίνει από το σπίτι της κόρης της Τσέλσι, λίγες ώρες αφότου είχε καταρρεύσει δημόσια, το twitter πήρε φωτιά από θεωρίες συνωμοσίας, που ανέφεραν ότι αυτή δεν ήταν η πραγματική Κλίντον αλλά η σωσίας της Τερέζα Μπάρνγουελ. Οι συγκρίσεις των φωτογραφιών συνεχίστηκαν επί ώρες, μέχρι που η Μπάρνγουελ αναγκάστηκε να πάρει θέση γράφοντας στο twitter ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο Λος Αντζελες και όχι στη Νέα Υόρκη.

Διάδοχος η κόρη της Τσέλσι;

Τι γίνεται όμως αν οι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο και η Χίλαρι Κλίντον έχει πράγματι κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας; Η οικονομική ιστοσελίδα Zero Hedge αναφέρει ότι στην αμερικανική πολιτική σκηνή είναι παράδοση να αναλαμβάνουν δράση οι σύζυγοι σε περίπτωση απρόσμενου θανάτου ενός πολιτικού. Δεδομένου ότι ο Μπιλ Κλίντον απαγορεύεται βάσει Συνάγματος να θέσει ξανά υποψηφιότητα, η κόρη της Τσέλσι (φωτό) φαντάζει ως η πιο πιθανή διάδοχος της μητέρας της στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

Στο μικροσκόπιο

Η κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον στην τελετή μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου ήταν το τελευταίο μιας μακράς σειράς προβλημάτων υγείας που είχε στο πρόσφατο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων…

Εγκέφαλος (διάσειση, θρόμβωση εγκάρσιου κόλπου)

Τον Δεκέμβριο του 2012 υπέστη διάσειση έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο προκλήθηκε από στομαχική ίωση. Οι γιατροί εντόπισαν αργότερα θρόμβο ανάμεσα στον εγκέφαλο και το κρανίο, ακριβώς πίσω από το δεξί αυτί. Η Κλίντον νοσηλεύτηκε για θεραπεία λαμβάνοντας το αντιπηκτικό φάρμακο Coumadin.

Μάτια (διπλωπία)

Τον Ιανουάριο του 2013 εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του Κογκρέσου φορώντας γυαλιά με φακούς Fresnel για την επιδιόρθωση της διπλωπίας που της είχε προκαλέσει η διάσειση. Τα έβγαλε έπειτα από δύο μήνες, ωστόσο ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον είπε ότι η πλήρης ανάρρωση από διάσειση διαρκεί ένα εξάμηνο.

Μύτη και λαιμός (βήχας)

Εχει υποστεί επανειλημμένα κρίσεις βήχα δημοσίως, με πιο πρόσφατη αυτή στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της στο Κλίβελαντ. Η ίδια το απέδωσε σε εποχική αλλεργία, λέγοντας: «Μόλις πήρα το αντιισταμινικό μου για να μπορέσω να συνέλθω». Παλαιότερα, κρούσματα είχαν συμβεί σε συνεδρίαση του Κογκρέσου και σε ομιλίες της σε Αϊοβα και Χάρλεμ.

Αγκώνας (κάταγμα)

Τον Ιούνιο του 2009 έσπασε τον αγκώνα της, όταν γλίστρησε κι έπεσε στο ισόγειο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καθ’ οδόν για τον Λευκό Οίκο, όπου θα είχε σύσκεψη με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Χρειάστηκε να ακυρώσει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, το οποίο περιελάμβανε και συνάντηση με την Αντζελίνα Τζολί, για να υποβληθεί σε σχετική εγχείρηση.

Πνεύμονες (πνευμονία)

Κατέρρευσε στη διάρκεια της 15ης τελετής μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Αρχικά, οι υπεύθυνοι της καμπάνιας της είπαν ότι αυτό έγινε εξαιτίας της ζέστης, όμως αργότερα διαγνώστηκε με πνευμονία. Χρειάστηκε να ακυρώσει ταξίδι της στην Καλιφόρνια για events συγκέντρωσης πόρων για την καμπάνια της.

Πόδι (εν τω βάθει θρόμβωση)

Το 1998, στη διάρκεια καμπάνιας που έκανε υπέρ του γερουσιαστή Τσαρλς Σούμερ, εμφάνισε πόνο και οίδημα στο δεξί πόδι της. Γιατρός του Λευκού Οίκου τής σύστησε να σπεύσει στο Bethesda Naval Hospital, όπου γιατροί εντόπισαν και θεράπευσαν μεγάλο θρόμβο πίσω από το δεξί της γόνατο. Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε το 2009 και πιθανά συνδέεται και με τον θρόμβο που ανακαλύφθηκε στον εγκέφαλό της. Αγωγή: Lovenox στη διάρκεια πολύωρων πτήσεων.

Θυρεοειδής (υποθυρεοειδισμός)

Υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, που διαταράσσει τη φυσιολογική λειτουργία ορμονών στο σώμα. Χωρίς αγωγή, η πάθηση -που συναντάται συχνά σε γυναίκες άνω των 60 ετών- μπορεί να προκαλέσει παχυσαρκία, πόνους στις αρθρώσεις και καρδιοπάθεια. Η πάθησή της αποκαλύφθηκε πέρυσι από τον γιατρό της. Αγωγή: ταμπλέτες Armour Thyroid.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...