Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο διάσημος ράφτης της Κηφισιάς που «ντύνει» με στυλ τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος και η (άγνωστη) ιστορία που τον έφερε κοντά στον πρόεδρο της Ν.Δ.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος και η (άγνωστη) ιστορία που τον έφερε κοντά στον πρόεδρο της Ν.Δ.

Ο κομψός Κυριάκος ράβεται στου Παπαδόγαμβρου. Τα κοστούμια και τα πουκάμισα που αγκαλιάζουν το γυμνασμένο σώμα του προέδρου της Ν.Δ. φτιάχνονται από τα χέρια του ράφτη των επωνύμων Γιώργου Παπαδόγαμβρου. «Θα σου κάνω δώρο για τη γιορτή σου ένα κοστούμι που θα σου αρέσει πολύ» είπε κάποτε ένας στενός φίλος του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κοστούμι είχε την εν λόγω υπογραφή και από τότε ο πρόεδρος είναι πιστός σε αυτό το στιλ, που το λατρεύει. Ο διάσημος ράφτης της Κηφισιάς, που ίσως κληθεί να ράψει και… πρωθυπουργό, ακολουθεί τη φιλοσοφία των ραφτών της Savile Row, της ιστορικής οδού στο Λονδίνο όπου στεγάζονται οι κορυφαίοι οίκοι κοστουμιού επί παραγγελία (bespoke). Αλλωστε για τον λόγο αυτό σπούδασε στο Istituto Marangoni στο Μιλάνο. Το πρώτο του κατάστημα το άνοιξε στην Κηφισιά το 1998.

(!)

Το πιο δυνατό βιογραφικό πρότειναν για τη διοίκηση του παντοδύναμου Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων οι συριζαίοι! Την Ολγα Χαρίτου, γυναίκα του βουλευτή τους Χριστόφορου Παπαδόπουλου, από την παρεούλα της Αίγινας. Το φοβερό χαρτί στο βιογραφικό της είναι φυσικά το ότι κάποτε ήταν συντάκτρια του περιοδικού «Μπλόκο». «Κοκομπλόκο» έπαθαν οι τροϊκανοί. Φυσικά την… έστειλαν αδιάβαστη (άσχετο: Ολγα Χαρίτου – Παπαχαρίτου ήταν και το όνομα της ηθοποιού Αννας Παναγιωτοπούλου στη δημοφιλή σειρά «Οι τρεις Χάριτες»!) Οπως και να έχει, κρίμα, γιατί ο Φώντας, που έχει την ταβέρνα Αιγινήτισσα, όπου τρώνε οι «γκράντε συριζαίοι», έχασε έναν επιπλέον κυβερνητικό πελάτη για τις φοβερές κατσούλες (ντόπιο ψαράκι) που τηγανίζει!

Η Βουλή έστρωσε τα κόκκινα χαλιά

kokkina halia

Πιάνει σιγά σιγά ο χειμώνας και η Βουλή έβγαλε τα χαλιά! Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης έβαλε τα κορίτσια και τα έστρωσαν. Στον κατακόκκινο διάδρομο που απλώθηκε φαρδύς πλατύς στο Κοινοβούλιο υποδέχθηκε τον νέο πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου. Μεγαλεία!

Η Βαγγελιώ που δεν έβαλε γλώσσα μέσα

6042 aristidis mpaltas 12092016

Μπλα μπλα και από παράσταση τίποτε για τη Βαγγελιώ Μπαλτά, που δεν έβαλε γλώσσα μέσα στο Ηρώδειο χθες βράδυ. Τι κι αν προσπαθούσαν απεγνωσμένα οι ηθοποιοί στο θεατρικό «Επτά επί Θήβας» να την προσελκύσουν… Τίποτε. Κανένας δεν κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της. Αυτή εκεί, με το κινητό, και δίπλα ο περήφανος υπουργός Αριστείδης να τη συνοδεύει!

Οταν ο Μάξιμος φορούσε ποδίτσα και έτρωγε ξύλο



Και τι δεν θα έδινα να δω τον Μάξιμο με μπλε ποδίτσα (με την καλή έννοια πάντα)! Το ξύλο που έτρωγε στο σχολείο με τη βέργα του δασκάλου του και τη σχολική ποδιά του θυμήθηκε ο τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Είχαμε άγχος τις πρώτες μέρες στο σχολείο. Και μαζί με εμένα και η μάνα μου, η κυρά Δέσποινα, για να είναι καλοσιδερωμένη η σχολική ποδιά, που τότε όλοι, αγόρια και κορίτσια, φορούσαμε. Αλλά τα θυμούμαι τα μαθητικά μου χρόνια με νοσταλγία. Πέρασα το κατώφλι του δημοτικού τη χρονιά-ορόσημο για την Ελλάδα, το 1974». Αυτά λέει ο Μάξιμος. Κι ύστερα μας πείραξε κάποτε η φουστίτσα που φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς! Η ποδιά στους άντρες, όπως και η φουστανέλα, ήταν μόδα από αρχαιοτάτων, παιδιά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλωσε μέχρι και τους δεξιούς. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης φορούσε στη Βουλήimg 8406 τόσο ροζ που εντυπωσιάστηκαν οι συνάδελφοί του, μαζί κι εγώ. Για του λόγου το αληθές, δείτε το σε σχέση με τη δική μου -επίσης ροζ- μπλούζα, που αδυνατεί να συναγωνιστεί τις δικές του αποχρώσεις.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....