Ο Mr FITNESS WEEK

Ο διατροφολόγος των επωνύμων Αντώνης Γαλάτης ανέλαβε για δεύτερη χρονιά εξ ολοκλήρου «το μενού» των fi nalists στα Star and Mr GS Hellas 2016

Ο διατροφολόγος των επωνύμων Αντώνης Γαλάτης ανέλαβε για δεύτερη χρονιά εξ ολοκλήρου «το μενού» των fi nalists στα Star and Mr GS Hellas 2016

Ο Αντώνης Γαλάτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύτηκε ο μεγαλύτερος μεικτός διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας, τα STAR AND MR GS HELLAS 2016, και ανέλαβε τη διατροφή όλων των finalists για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
sel 27 galatis new
Ο διατροφολόγος των stars Αντώνης Γαλάτης έχει εξειδικευτεί στην αθλητική διατροφολογία και τον έχουν εμπιστευτεί οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας.

Διαθέτει πλήρη επιστημονική κατάρτιση και, το κυριότερο, με απλές συμβουλές, κατανοητές ακόμη και στον πιο αδαή, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αλλάξει τις κακές διατροφικές συνήθειες όσων τον έχουν επισκεφτεί, κάνοντάς τους τρόπο ζωής μια ισορροπημένη διατροφή.

Ο Αντώνης Γαλάτης μάς δήλωσε το εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη χρονιά ανέλαβα εξ ολοκλήρου τη διατροφή των finalists, καθώς και την τακτική μέτρηση των κορμιών τους. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο πρόεδρος των καλλιστείων με τιμά και από την πλευρά μου έπραξα τα δέοντα για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Ο γρίφος θα λυθεί μετά την τηλεοπτική προβολή των καλλιστείων, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς εκεί θα τα δούμε όλα».
 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ