Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Τυφώνας «Malakas» στον Πειραιά!

Στο Αυτόφωρο η Σάσα Σταμάτη για «γαλλικά» σε ειδικό φρουρό έπειτα από παρατήρηση που της έκανε για διπλοπαρκάρισμα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο

Τα «γαλλικά» της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη σε ειδικό φρουρό, μετά την παρατήρηση που της έκανε για διπλοπαρκάρισμα, την οδήγησαν χθες στα δικαστήρια Πειραιά και σήμερα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο! Προηγήθηκε η μήνυση για εξύβριση που υπέβαλε ο ειδικός φρουρός για τον… τυφώνα «Malakas», που φαίνεται ότι ξέφυγε από την Ιαπωνία και «χτύπησε» στον Πειραιά!

r234w3q4rtΜε τη φράση «άντε γ…, μ…» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «έλουσε» η δημοσιογράφος, μέλος του πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, τον ειδικό φρουρό, όταν εκείνος της είπε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και της ζήτησε να απομακρύνει το αυτοκίνητό της από το σημείο κοντά στο Δημοτικό Θέατρο.

Μετά τη λεκτική αντιπαράθεση ο ειδικός φρουρός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά υπέβαλε τη μήνυση και χθες λίγο μετά τις 15.30 οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά, προκειμένου να περάσει από τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Η Σάσα Σταμάτη φέρεται ότι αρνείται πως «στόλισε» τον άνδρα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, κάτι που θα κληθεί να εξηγήσει σήμερα στο δικαστήριο. Εντύπωση προκαλεί, πάντως, η αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη σύλληψη της δημοσιογράφου το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), το οποίο αναφέρθηκε στον «συνάδελφο που μπήκε στη “δύνη” παντοειδών πιέσεων»!

Επαρση

Συγκεκριμένα, το ΣΕΦΕΑΑ επισήμανε ότι «ο νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι “επωνύμων δημοσιογράφων” και απλών κοινών θνητών» και υπογράμμισε: «Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του νόμου, υβρίζοντας απλούς εργαζομένους, εμποδίζοντάς τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών Αρχών. Το ΣΕΦΕΑΑ στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη “δύνη” παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει έμπρακτα και ενθαρρύνει όλους τους συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα, αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον “επώνυμο”. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...