Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τα γενέθλια Καραμανλή και η τούρτα των 60 κεριών

Ο πρώην πρωθυπουργός γιόρτασε τα δεύτερα «ήντα» παρέα με τη Νατάσα και τα δίδυμα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρώην πρωθυπουργός γιόρτασε τα δεύτερα «ήντα» παρέα με τη Νατάσα και τα δίδυμα

Τούρτα στο σπίτι, σε «οικογενειακή βερσιόν», με τη Νατάσα, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη έκοψε χθες βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο πρόεδρος είχε τα γενέθλιά του και φυσικά είναι ένας ωραίος Παρθένος (ζωδιακά)! Εσβησε 60 κεράκια με τη βοήθεια των διδύμων, που, όπως πάντοτε, αξίωσαν το μεγαλύτερο κομμάτι του γλυκού. Το κινητό τηλέφωνο του Κώστα Καραμανλή πήρε φωτιά από τις ευχές. Χτυπούσε ασταμάτητα και περισσότερο από πέρυσι. Ευχήθηκαν όλοι οι «γαλάζιοι», όλοι οι φίλοι, αλλά κανένα τηλεφώνημα δεν ήταν… «κόκκινο»!

kaklamanis

Μάλιστα, ο φίλος του Νικήτας Κακλαμάνης ανέβασε και μια παλιά φωτογραφία τους στη σελίδα του, γράφοντας: «Αγαπητέ πρόεδρε. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου». Την ίδια μέρα επίσης,
γεννήθηκαν ο πρώην υπουργός Λευτέρης Ζαγορίτης, αλλά και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ. Χρόνια πολλά σε όλους!

Από την Αίγυπτο στη… Βουλγαρία

karakostas

«Ο,τι του φανεί του… κάθε βουλευτή»! Κι εκεί που η Ολομέλεια συζητούσε για τη Διεθνή Σύμβαση Ελλάδος, Κύπρου, Αιγύπτου, και οι βουλευτές βρίσκονταν θεματικά και γεωγραφικά πολύ νότια, στη βαθιά Μεσόγειο, έρχεται ο Καρακώστας (φωτό) και τους στέλνει στα βόρεια, στη Βουλγαρία! Πετώντας ταχύτατα με F16, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Βαγγέλης Καρακώστας άλλαξε Σύμβαση και άρχισε να καταχεριάζει την κυβέρνηση για «τη σχέση της με τη Βουλγαρία»! «Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, είσαι σε λάθος Σύμβαση» να του φωνάζουν, αλλά αυτός εκεί, απτόητος. Συνέχιζε να «τα χώνει», την ώρα που στα έδρανα γινόταν χαμός από τα γέλια. Τι «πάρ’ το αλλιώς» του έλεγαν, τι νοήματα του έκαναν οι συνάδελφοί του, αυτός εκεί… στη Βουλγαρία. Ούτε όταν κατέβηκε από το βήμα δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει! Αλλού φαν παρκ η Βουλή!

(!)

Γράψαμε ότι ο Νίκος Βούτσης έστρωσε τα χαλιά στη Βουλή και χθες έσπευσε να τα καθαρίσει και να τα ξεσκονίσει το ειδικό συνεργείο «λάτρας χαλιών». Μας διαβάζετε πολύ, κ. πρόεδρε! Συγχαρητήρια!

*Ανακάλυψαν και στον ΣΥΡΙΖΑ τον όρο «κινητικότητα στο Δημόσιο»! Αυτό που είχαν πολεμήσει ανελέητα το 2012-2013, λέγοντας ότι κινητικότητα ίσον με απόλυση, τώρα είναι για αυτούς πανάκεια.
Στη Βουλή οι συριζαίοι, μαζί και ο Σωκράτης Φάμελλος, ανακάλυψαν την… Αμερική. Και όχι μόνο αυτό. Θα τη… χρησιμοποιήσουν κιόλας! «Καλωσορίζουμε την κυβέρνηση στον κόσμο της κινητικότητας» είπαν χθες στην Ολομέλεια με ένα στόμα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Τον αποκάλεσαν μάγκα και εκείνος ζήτησε τον λόγο

georgantas

 «Γοργόνες και μάγκες» χθες στη Βουλή. Στη συζήτηση για το Δημόσιο, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Ν.Δ., είπε ότι η Ν.Δ. έκανε «μαγκιές» εκεί που την έπαιρνε, δηλαδή στον λαουτζίκο του Δημοσίου και όχι στα στελέχη της. Τι το ήθελε; Μόλις άκουσε ότι τον αποκάλεσαν «μάγκα», ο εκπρόσωπος της ΝΔ στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, Γιώργος Γεωργαντάς (φωτό), εξανέστη. Ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού γιατί τον αποκάλεσε μάγκα! «Η μαγκιά αφορούσε το κόμμα σου, όχι εσένα» του αντέτεινε ο υπουργός.
Χαμός και πάλι, χωρίς λόγο! Βρε Γιώργο, κύριε βουλευτά μου, το «μάγκας» είναι θετικός προσδιορισμός… Επίσης, ο μάγκας, τι άλλο να κάνει εκτός από μαγκιές; Γιατί σε ενοχλεί; Ας τις κάνει κι ο Βερναρδάκης άμα μπορεί!
Μαγκιά του…

Οι βραδιές ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος

pasok pita

Πόσο θα επιμένουν ακόμη να μη βλέπουν την πραγματικότητα οι πασόκοι; Ενώ είναι είδος προς εξαφάνιση, παιδεύονται να επιβιώσουν. Κι αφού δεν μπορούν να γεμίσουν στάδια πια, διοργανώνουν «βραδιές ΠΑΣΟΚ» σε μπαρ και σπίτια! Μάλιστα, όπως με πληροφορεί γνωστός ζαχαροπλάστης, παραγγέλνουν ακόμη και τούρτες με τον ήλιο του κόμματος και τις κόβουν στις συγκεντρώσεις τους! Ημαρτον, Θεέ μου! Ας τους πει κάποιος σε ποια εποχή βρίσκονται.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...