Διαστροφές στο υπόγειο της Αννυ

► O μπαμπάς-Χάνιμπαλ είχε σχέση με τραβεστί, ο φίλος του εκδιδόταν σε άνδρες
► Καταθέσεις-σοκ στη δίκη της απόλυτης φρίκης
► Παίρναμε ηρωίνη όλοι μπροστά στη μικρή

Τα είδε όλα -ό,τι πιο ανατριχιαστικό γινόταν, από ξεσπάσματα βίας μέχρι πορνεία και χρήση ναρκωτικών- στη σύντομη ζωή της η μικρή Αννυ, πριν βρει φρικτό θάνατο στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα. Ο μπαμπάς-Χάνιμπαλ, που είχε σχέση με τραβεστί, και ο φίλος του Νικολάι, ο οποίος εκδιδόταν σε άνδρες, έπαιρναν ναρκωτικά μπροστά στα μάτια της άτυχης μικρούλας.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Ο πατέρας Σάββας χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα, πουλούσε τα παιχνίδια της για 50 ευρώ και τη βουτούσε σε κρύο νερό για τιμωρία!

Αυτά είναι μερικά «στιγμιότυπα» από την καθημερινότητα της 4χρονης, σύμφωνα με καταθέσεις-σοκ από μάρτυρες στη δεύτερη ημέρα της δίκης για την ανατριχιαστική υπόθεση, με κατηγορουμένους τον Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ (Σάββας), τον Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ) και τη Δημητρίνα. «Τον Απρίλιο του 2015 γνώρισα τον Νικολάι. Είχαν έρθει με έναν φίλο του να κάνουν ναρκωτικά στον Πεδίον του Αρεως. Πήγαν να τους κλέψουν στην αγοραπωλησία και είπα “κρίμα, τα παιδιά”. Τους βοήθησα και έτσι τους γνώρισα. Ο Σάββας ήταν χρήστης και “έπινε” καθημερινά ναρκωτικά» κατέθεσε στο δικαστήριο ένας φίλος του Νικολάι και του Σάββα.

Περιγράφοντας ένα απόγευμα στο σπίτι της φρίκης, όπου είχε βρεθεί μαζί με τον Νικολάι, υποστήριξε ότι έπαιρναν ναρκωτικά μπροστά στη μικρή: «Οταν είχα πάει, ήταν και το κοριτσάκι εκεί. Ηταν μπροστά, όταν κάναμε ναρκωτικά. Το κοριτσάκι έλεγε “θέλω να πάω στη γιαγιά μου” και ο Σάββας τής φώναξε. Δεν τη χτύπησε. Πάντως, είχα την αίσθηση ότι ο Σάββας και ο Νικολάι έμεναν μαζί».

Αν και ο ίδιος δεν είδε βίαιη συμπεριφορά από τον Σάββα στην κόρη του, ο Νικολάι τού εκμυστηρεύτηκε ότι «ο Σάββας για τιμωρία έκανε το παιδί μπάνιο με κρύο νερό και το χτυπούσε»! Μάλιστα, λίγο αργότερα υπάλληλος κοσμηματοπωλείου κατέθεσε ότι ο Σάββας τού πουλούσε τα παιχνίδια της μικρής για 50 ευρώ!

«Τη χτυπούσε»

Το μαρτύριο της Αννυ δεν σταμάτησε σε αυτά τα περιστατικά. Ενοικος της πολυκατοικίας κατέθεσε ότι ο Σάββας χτυπούσε τη σύντροφό του, και μάλιστα μπροστά στο παιδί: «Εγώ ξέρω ότι τη χτύπαγε τη γυναίκα του ο Σάββας. Μια μέρα την τράβαγε από τα μαλλιά, την έριχνε κάτω, γιατί δεν ήθελε αυτή να δει το παιδί της. Αυτό έλεγε ο Σάββας την ώρα του περιστατικού. Το παιδάκι κατά καιρούς έκλαιγε, αλλά ήταν φυσιολογικό κλάμα παιδιού. Εγώ τον ξαναείδα τη Μεγάλη Πέμπτη στις 5 το πρωί να παίρνει βόλτα τη μικρή. Φαινόταν φυσιολογικός, όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών».

Πριν μουδιάσουν την αίθουσα οι αποκαλύψεις για τα αίσχη στο υπόγειο διαμέρισμα, ο πατέρας Χάνιμπαλ είχε ζητήσει τον λόγο, για να σχολιάσει όσα ακούστηκαν στην πρώτη μέρα της δίκης, λέγοντας: «Το διάστημα που η κυρία Μπορίσοβα ήταν έγκυος, της έστελνα όλα τα απαραίτητα, καροτσάκια και ό,τι χρειαζόταν για το παιδί. Δεν τα είπαν αυτά και ήθελα να τα πω».

Στη συνέχεια κατέθεσε η μητέρα του, η οποία αντέκρουσε όσα κατέθεσαν γείτονες και φίλοι: «Εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι ο γιος μου έκανε όλα αυτά στο παιδί του. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Αλλαζε τις πάνες. Ηταν όλη μέρα μαζί του. Οταν είχε πάει στη Βουλγαρία ο Σάββας με τη μικρή, είχε μείνει μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Ο ξενοδόχος είπε στη γιαγιά του Σάββα ότι δεν έχει δει πιο χαζομπαμπά».

Στο μεταξύ, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Δημητρίνα (που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία), προκειμένου να κληθεί στην επόμενη συνεδρίαση η ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος, στο οποίο ο Νικολάι νοίκιαζε κρεβάτια και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ βρισκόταν εκεί. Αντιθέτως, απορρίφθηκε το αίτημα της συνηγόρου του Νικολάι Γιάννας Παναγοπούλου να κληθεί ο «Γερμανός φίλος της Δημητρίνα», καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητη η κατάθεσή του.

«Ο Σάββας είχε δεσμό και με άλλους τραβεστί»

Ο τραβεστί ο οποίος υποστήριξε ότι είχε μόνιμη ερωτική σχέση με τον πατέρα Χάνιμπαλ μίλησε στην κατάθεσή του για το παρελθόν του πρώην συντρόφου του και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά: «Γνωρίζω τον Σάββα από το 2008. Είχαμε σχέση δύο χρόνια. Μετά γνώρισε τη Δημητρίνα και αυτή έμεινε έγκυος, αλλά το κράτησε κρυφό μέχρι τον τέταρτο μήνα, που δεν μπορούσε να το ρίξει. Ο Σάββας το ήθελε το παιδί και τότε τελειώσαμε. Ο Σάββας είχε δεσμό και με άλλους τραβεστί. Με τη Δημητρίνα το έκαναν από πίσω μου και το έμαθα στα γενέθλιά μου».

Οπως τόνισε, η Δημητρίνα ήταν κακή επιρροή για τον Σάββα, καθώς, ενώ την περίοδο που ήταν μαζί του είχε κόψει τα ναρκωτικά, «εκείνη τον έκανε χάλια, ήταν εθισμένος πια στην ηρωίνη, έπινε τόσο πολύ, που μια ημέρα βγήκε 15 φορές από το σπίτι μου για να κάνει ηρωίνη»!

«Μανταρισμένο» δάχτυλο

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στον Νικολάι, τον οποίο συνάντησε με «μανταρισμένο» δάχτυλο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, όταν τα ίχνη της μικρής Αννυ είχαν χαθεί: «Στις 11 Απριλίου συνάντησα τον Νικολάι σε πάρτι. Ηταν Μ. Σάββατο και ήρθε μόνος του. Οταν τον είδα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο το δάχτυλό του. Δεν τον ρώτησα γι’ αυτό καθόλου. Του λέω αμέσως “πού είναι ο Σάββας;” και μου λέει “είναι χάλια από τα ναρκωτικά και κοιμάται”. Μετά, τον ρώτησα για τη μικρή και μου είπε ότι κοιμάται κι εκείνη. Στο πάρτι, πάντως, κλεινόταν στα δωμάτια και μιλούσε στα τηλέφωνα. Εβαζε αγγελίες στο ίντερνετ και εκδιδόταν».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο Νικολάι είναι ικανός να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται, ο μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι και ο Σάββας και ο Νικολάι συμμετείχαν από κοινού στο φρικτό έγκλημα.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

Το κρυφό ταξίδι στη Γερμανία

Πεπεισμένη για την ενοχή του Σάββα εμφανίστηκε μια φίλη της μητέρας της άτυχης Αννυ, η οποία εργαζόταν μαζί της σε οίκο ανοχής.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι πήγε κρυφά με τη Δημητρίνα στη Γερμανία και αποκάλυψε ότι η μητέρα είχε αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα με την κόρη της:

«Τη γνωρίζω περίπου επτά μήνες από τη δουλειά στο στούντιο. Τον Σάββα δεν τον ήξερα καλά. Είχα πάει μαζί της στη Γερμανία για έναν μήνα. Γυρίσαμε χωριστά, για να μην το καταλάβει ο Σάββας, γιατί θα νόμιζε ότι δουλεύουμε εκεί όπως στην Ελλάδα. Εγώ δούλεψα σε κλαμπ κι εκείνη πήγε για να πάρει λεφτά από κάποιον που τη βοηθούσε».

Οπως πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Σάββας σκότωσε το παιδί για να μην το πάρει και φύγει η Δημητρίνα στη Γερμανία. Εκείνη έφερνε τα λεφτά στο σπίτι. Μου είχε πει ότι σκόπευε να πάει στη Γερμανία με τη μικρή». Αναφορά έκανε και στον Γερμανό φίλο της μητέρας, λέγοντας ότι της έδωσε τα 12.000 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του ζευγαριού.

«Σκοτώνει τη γυναίκα του»

Τους λίγους μήνες που η οικογένεια έμεινε στο υπόγειο της φρίκης στη Μιχαήλ Βόδα είχαν σημειωθεί αρκετά «επεισόδια», όπως περιέγραψε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία, αναφερόμενη στον Νικολάι, φίλο του πατέρα Χάνιμπαλ, είπε ότι όταν τον γνώρισε ήταν περιποιημένος και της συστήθηκε ως «μοντελίστ από την Τυνησία»!

Η γυναίκα κατέθεσε: «Σε αυτό το διαμέρισμα υπάρχει κάτι παράξενο. Ερχονται νύχτα, φεύγουν νύχτα. Ολοι βουλγαρικής καταγωγής. Δεν ξέρω το πότε αλλάζει ο ενοικιαστής! Στην αρχή είχα δει τον Σάββα με ένα σκυλάκι – νόμιζα ότι έμενε μόνος του. Τη φορά που την είδα, είχαν τσακωθεί και με φώναξαν, μου είπαν “κατέβα, ο Σάββας σκοτώνει τη γυναίκα”. Με φώναξε η μαμά μου, αλλά όταν κατέβηκα είχαν σταματήσει τον καβγά και είχαν μπει στο διαμέρισμα. Πήγε ένας γείτονας στην Αστυνομία, αλλά όταν ήρθε δεν άνοιξαν. Νομίζω ότι την ημέρα που μάλωσε με τη Δημητρίνα μού έφερε την Αννυ και είπε “αυτό είναι το παιδί μου”. Του είπα ότι είναι πολύ όμορφο και να το προσέχει. Εκείνος είπε ότι δεν τη θέλει η μαμά της».

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Φρένο» στην ελπίδα για εναν 75χρονο που μένει σε Ι.Χ.

Από τη Γιώτα Φλώρου Συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από λίγες μέρες...

Οι Αλβανοί ακόμα δεν έχουν εκδώσει το πόρισμα για τον θάνατο του ήρωα Κατσίφη

Από τον Νίκο Νικόλιζα Δύο χρόνια συμπληρώνονται στις 28 Οκτωβρίου από τη...

Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης φοιτήτριας που ξεψύχησε στην άσφαλτο σε τροχαίο στην Αμαλιάδα

Θρήνος επικράτησε χθες στην Αμαλιάδα, καθώς η τοπική κοινωνία είπε το...

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ σκότωσε κατά λάθος τον συνάδελφο και αδελφό του στο Πέραμα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ελληνική Αστυνομία από την ασύλληπτη οικογενειακή...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 29 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη φαντασία σας και το δημιουργικό σας ταλέντο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση. Αρχίστε δυναμικά...

Ο άγιος Λουκάς ο Ιατρός έσωσε δεσπότη!

Ο μητροπολίτης Μποτσουάνας Γεννάδιος εξομολογείται για πρώτη φορά το θαύμα που βίωσε στην Εντατική και όσα συνέβησαν Από τον Βαγγέλη Καράλη Ο μητροπολίτης Μποτσουάνας και Φρι...

Έχει καταρρεύσει ψυχολογικά ο 21χρονος ειδικός φρουρός που, άθελά του, σκότωσε τον αστυνομικό αδελφό του

Το όνειρο των δύο αδελφών από το Πέραμα να φορέσουν τη στολή της ΕΛ.ΑΣ. και να γίνουν αστυνομικοί μετατράπηκε σε εφιάλτη, λίγο καιρό αφότου...

«Φρένο» στην ελπίδα για εναν 75χρονο που μένει σε Ι.Χ.

Από τη Γιώτα Φλώρου Συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από λίγες μέρες η υπόθεση της 90χρονης γυναίκας και του 25χρονου εγγονού της που βρέθηκαν από...

Espresso Girl: Ελένη Σταθάκη

Φοιτήτρια και μοντέλο Σπουδάζει οικονομικά στην Πάτρα και έχει πάρει μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία όπου κέρδισε δύο τίτλους H 23χρονη Ελένη σπουδάζει οικονομικά στην Πάτρα και...

Τι λέει η Άλκηστις Αλεξανδράτου για την κρίση στη σχέση της με την Ντέμη Γεωργίου του «MasterChef»

Να φταίει, άραγε, το «MasterChef» που η Ντέμη Γεωργίου και η Άλκηστις Αλεξανδράτου περνούν κρίση στη σχέση τους και ζουν μακριά η μια από...

Τα… τριπλά γενέθλια της Μενεγάκη στο ησυχαστήριο της Άχλας

H Ελένη Μενεγάκη, μετά το προσωρινό αντίο στη μικρή οθόνη, ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάλιστα τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της. Η...

Κινείται νομικά η εταιρία που παραχώρησε τα άλογα στο «Bachelor» – «Fake» το ατύχημα του Βασιλάκου με τη Ραφαέλα

Fake έρωτες, fake λιποθυμίες και τώρα fake ατυχήματα! Τελικά, στο reality με τον γαμπρό και τις νύφες, οι οποίες είναι έτοιμες ανά πάσα ώρα...

Την άφαντη εδώ και 11 ημέρες Αρτέμιδα αναζητούν η οικογένειά της και ομάδες της Γραμμής Ζωής – Silver Alert

Συμπληρώθηκαν 11 μέρες σιωπής και αγωνίας για την τύχη της Αρτέμιδος Βασίλη που εξαφανίστηκε από το Κορωπί πηγαίνοντας σε συνέντευξη για μια θέση εργασίας,...