Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Απογειώνει την διασκέδαση o Κωνσταντίνος Αργυρός στο Fantasia!

Μπορεί το καλοκαίρι και οι συνεργασίες του σιγά σιγά να μας αποχαιρετούν, όμως νέες συνεργασίες μας περιμένουν στην πόλη της Αθήνας από το φθινόπωρο. Άλλες νέες, έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στο χάρτη της διασκέδασης και άλλες συνεχίζουν ακάθεκτες την επιτυχία. Ανάμεσα σε αυτές και η συνεργασία Αργυρού Φουρέιρα Fantasia Live. Οι δύο καλλιτέχνες, ύστερα από την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους το καλοκαίρι, συνεχίζουν να βρίσκονται στο τιμόνι του προγράμματος του κέντρου, παίρνοντας για ακόμα μια σεζόν το πράσινο φως. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης είναι και πάλι μονάχα ένας: Κωνσταντίνος Αργυρός Ελένη Φουρέιρα Fantasia έρχονται για να μας χαρίσουν τις πιο ανεβαστικές βραδιές στην πόλη. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ένα από τα πιο ταχέως ανερχόμενα αστέρια του τελευταίου διαστήματος, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ • FANTASIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ήδη από το 2005, και χωρίς να έχει στις αποσκευές του δικό του ρεπερτόριο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε τις εντυπώσεις και βρέθηκε να τραγουδά σε μεγάλες πίστες και στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών του λαϊκού ρεπερτορίου. Η αρχή έγινε στο πλευρό της Άννας Βίσση, στον Βοτανικό, και έκτοτε ακολούθησαν πολλές συνεργασίες, πολλές πίστες και πολλές επιτυχίες για τον καλλιτέχνη. Το 2013 ήταν αναμφίβολα η χρονιά του, μιας και ηγήθηκε για πρώτη φορά σχήματος, στην πίστα του Posidonio. Εκεί, ανέβηκε έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Μαρτάκη και οι δυο τους χάρισαν στο κοινό της πόλης μια αξέχαστη σεζόν γεμάτη επιτυχίες και διασκέδαση. Αυτή ήταν μονάχα η αρχή για να εκτοξευθούν στην κορυφή οι μετοχές του στη νύχτα. Η συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη δεν άργησε να έρθει. Τον είδαμε στην πίστα του Teatro τον περασμένο χειμώνα και φέτος ξεκινά η δεύτερη συνεργασία του με το Fantasia. Κωνσταντίνος Αργυρός Fantasia αποτέλεσαν το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης την περασμένη σεζόν και τώρα αναμένουμε τη δεύτερη φορά που θα συνυπάρξουν σε μια δοκιμασμένη συνταγή.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ • FANTASIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Μια σχεόν δεκαετία πρωταγωνιστικής παρουσίας στα δρώμενα της διασκέδασης κατέχει η Ελέη Φουρέιρα, Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας συστήθηκε το 2008 ως μέλος του συγκροτήματος Mystique. Τόσο το γεγονός ότι ήταν η frontwoman του συγκροτήματος, όσο και το ότι διαθέτει ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο στη μουσική και το χορό, την ανέδειξαν σε ένα από τα τοπ ονόματα της διασκέδασης. Η σόλο καριέρα δεν άργησε να έρθει και από το 2010 μας χαρίζει τις δικές της επιτυχίες. Μέσα από αυτές, αλλά και την ενέργεια και το κέφι της επί σκηνής, η ποπ τραγουδίστρια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Εδώ και δύο χρόνια και εκείνη διατηρεί μόνιμη συνεργασία με τον ίδιο επιχειρηματία. Την άνοιξη του 2015 την είδαμε για πρώτη φορά στην πίστα του Fantasia στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη. Ακολούθησε η πρώτη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον περασμένο χειμώνα. Αργυρός Φουρέιρα γνώρισαν τόσο μεγάλη επιτυχία που το σχήμα δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί. Ακολούθησε η καλοκαιρινή τους συνεργασία στην ίδια πίστα και τώρα θα υποδεχθούν το φθινόπωρο και πάλι μαζί. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....