Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Ο Αρμάνι «άλωσε» τη Ρώμη!

Νύχτα αφιερωμένη στην Αιώνια Πόλη από τον θρύλο της μόδας, για τα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Βία Κοντότι!

Η Ρώμη μπορεί να μην είναι νηφάλια, αλλά είναι σίγουρα η πιο όμορφη του κόσμου… Μια δήλωση διά στόματος του Ιταλού «βασιλιά της μόδας» Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος αποφάσισε να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της Αιώνιας Πόλης διοργανώνοντας μια νύχτα αφιερωμένη σε εκείνην. Αφορμή; Τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος στην οδό των… επωνύμων. Με 900 τετραγωνικά μέτρα ο γνωστός μόδιστρος επιδιώκει να βάλει και τη δική του σφραγίδα στη Βία Κοντότι, την οδό όπου φιγουράρουν όλες οι αστραφτερές βιτρίνες των μεγάλων οίκων μόδας.

«Στη Ρώμη δεν μπορώ να καθίσω περισσότερες από τρεις μέρες, γιατί μετά δεν θα καταφέρνω να επιστρέψω στο Μιλάνο» δήλωσε χαμογελώντας ο δημοφιλής σχεδιαστής κατά τη διάρκεια του happening «One Night Only Roma» που διοργάνωσε στο Μέγαρο Πολιτισμού, γνωστό και ως Τετράγωνο Κολοσσαίο. Το «παρών» έδωσαν μεγάλες ντίβες της showbiz, που κατά τη διάρκεια της καριέρας τους έχουν δείξει την προτίμησή τους στις δημιουργίες του Αρμάνι, μεταξύ των οποίων η Σοφία Λόρεν και η Τίνα Τέρνερ. Εκεί ήταν και η Μίλα Γιόβοβις, η οποία φορούσε μια εντυπωσιακή ολόχρυση δημιουργία, αλλά και ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον.

«Εμείς οι επιχειρηματίες είμαστε οι πρώτοι που θα πρέπει να δίνουμε σημεία εμπιστοσύνης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» είπε ο Αρμάνι που ταξίδεψε στη Ρώμη φέρνοντας μαζί τους 110 ολοκαίνουργιες δημιουργίες και από τις τρεις σειρές που υπογράφει (Emporio, Giorgio Armani και Prive), αλλά και μια ολόκληρη έκθεση, με τίτλο «Eccentrico» (Εκκεντρικό), που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουνίου μέσα στο Μέγαρο Πολιτισμού και παρουσιάζει εξήντα δύο από τα πιο εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ των τελευταίων επιδείξεών του.

«Το γεγονός ότι με θεωρούν μύθο με κάνει να νιώθω λίγο άβολα» σχολίασε προς το τέλος της λαμπερής βραδιάς ο πάντα διακριτικός και χαμηλών τόνων σχεδιαστής. Στο νέο του κατάστημα οι πελάτισσες θα μπορούν να προβάρουν και να αγοράσουν φρέσκες δημιουργίες που δεν παρουσιάστηκαν στις επιδείξεις του στο Μιλάνο, στο Τόκιο και το Χονγκ Κονγκ, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να παραγγέλνουν τσάντες και παπούτσια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα