Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Γενέθλια φρίκης για έναν άγγελο

Ανατριχίλα με 35χρονη μητέρα που «ψάρευε» άντρες απότη δουλειά της και το internet για να βιάζουν το 10χρονο παιδί της, το οποίο βρέθηκε διαμελισμένο την ημέρα που γιόρταζε

Ανατριχίλα με 35χρονη μητέρα που «ψάρευε» άντρες απότη δουλειά της και το internet για να βιάζουν το 10χρονο παιδί της, το οποίο βρέθηκε διαμελισμένο την ημέρα που γιόρταζε

Σαν σκλάβα του σεξ πρόσφερε η μητέρα της τη 10χρονη Βικτόρια, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη την ημέρα των γενεθλίων της. Η Μισέλ Μάρτενς ομολόγησε ότι «ψάρευε» άντρες στον χώρο εργασίας της και στο διαδίκτυο για να βιάζουν την κόρη της. Κίνητρό της δεν ήταν τα χρήματα, αλλά, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, αντλούσε ικανοποίηση παρακολουθώντας τον βιασμό.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η 35χρονη Αμερικανίδα από την Αλμπουκέρκη του Νιου Μέξικο παραδέχτηκε ότι έκλεισε ραντεβού σε τουλάχιστον τρεις άντρες για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη Βικτόρια. Ο ένας ήταν συνάδελφός της, ενώ τους άλλους δύο τούς εντόπισε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο τελευταίος με τον οποίο έκλεισε ραντεβού ήταν ο 31χρονος Φαμπιάν Γκονζάλες, ο οποίος μαζί με την 31χρονη ξαδέλφη του Τζέσικα Κέλι και τη Μισέλ Μάρτενς είναι κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τον φόνο της Βικτόρια.

fwdqwe

Η αστυνομία της Αλμπουκέρκης εντόπισε το διαμελισμένο σώμα της Βικτόρια στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε με τη μητέρα της, την ημέρα των 10ων γενεθλίων της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατέθεσαν ότι η σκηνή που αντίκρισαν στην τουαλέτα ήταν φρικιαστική.

Τη νάρκωσαν

Οι δράστες χορήγησαν στη Βικτόρια το ναρκωτικό μεθαμφεταμίνη, τη βίασαν, τη μαχαίρωσαν, τη στραγγάλισαν, έκοψαν κομμάτια το άψυχο κορμί της, τα τύλιξαν με κουβέρτα και τους έβαλαν φωτιά.

Μετά την κατάθεση της Μάρτενς, οι αστυνομικοί ζήτησαν βιολογικό υλικό από τους υπόπτους για να το υποβάλουν σε εξέταση DNA και κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ των οποίων βιντεοκάμερα που πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε κατά τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.
Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για πόσο καιρό η Μάρτενς έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό της κόρης της πριν από τη δολοφονία της ή αν έχει η αστυνομία ταυτοποιήσει όλους τους άντρες που τη βίασαν. Ο εκπρόσωπος Τύπου του αστυνομικού τμήματος της Αλμπουκέρκης Τάνερ Τίξιερ δήλωσε ότι οι ντετέκτιβ συνεργάζονται με τις ομοσπονδιακές Αρχές για να καθορίσουν τις κατηγορίες που θα απευθυνθούν στη Μάρτενς για τη διαδικτυακή δραστηριότητά τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...