Σουηδία: Προωθούν τις γυναίκες τους στην πορνεία

Σημαντική αύξηση του ποσοστού των παντρεμένων ή δεσμευμένων γυναικών, που βγαίνουν στην πορνεία, καταγράφεται στη Σουηδία

Σημαντική αύξηση του ποσοστού των παντρεμένων ή δεσμευμένων γυναικών, που βγαίνουν στην πορνεία, καταγράφεται στη Σουηδία, το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι σύζυγοι και εραστές είναι εκείνοι που τις ωθούν και προωθούν στη δουλειά αυτή, με στόχο να αυξήσουν τα εισοδήματά τους. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι οι γυναίκες που πάνε με άντρες επί πληρωμή, χωρίς να είναι επαγγελματίες του είδους, λειτουργούν έξω από τα κυκλώματα εμπορίας λευκής σαρκός.

Παράδειγμα που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι εκείνο 45χρονου άντρα από περιφέρεια της χώρας, ο οποίος έβγαζε στο κλαρί την 25χρονη φίλη του. Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη και τώρα ο «προαγωγός» περιμένει να δικαστεί. Η κοπέλα δήλωσε ότι εξαναγκάστηκε να κοιμηθεί με τουλάχιστον 24 άντρες, προκειμένου να ξεπληρώσει χρήματα που όφειλε στον κατηγορούμενο. Η ιστορία της έγινε πιστευτή από τις Αρχές, μόνο που οι αστυνομικοί πιστεύουν πως δεν πήγε μόνον με 24 άντρες, αλλά με πολύ μεγαλύτερο αριθμό. Απλά είπε μόνον τόσους για να μην επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του φίλου της.

Πολυτέλεια

Δεν είναι βέβαια μόνον η φτώχεια που ωθεί τις Σουηδέζες στην πορνεία. Ακόμη και γυναίκες που έχουν χρήματα για να ζήσουν πουλάνε το κορμί τους ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν στον εαυτό τους και στην οικογένειά τους πολυτέλεια ή επειδή χρωστούν κάποιο δάνειο ή είναι ναρκομανείς και εξασφαλίζουν μέσω της πορνείας τη δόση τους. Εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η σημαντική αύξηση των περιπτώσεων «καθώς πρέπει» γυναικών που εκπορνεύονται διαπιστώνεται την τελευταία διετία. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο στο πρώτο μισό του έτους καταγράφηκαν 163 ύποπτες περιπτώσεις εμπορίας λευκής σαρκός, ενώ πέρυσι, όλη τη χρονιά, είχαν καταγραφεί 195.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ