Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο κι αν…

ΚΡΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούργιες θέσεις σε ό,τι αφορά το άμεσο συμφέρον σας. Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή στη θλίψη που θα νιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Θα προβληματιστείτε για τα αισθηματικά σας και θα πρέπει να βρείτε τι στάση πρέπει να κρατήσετε. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο κι αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΛΕΩΝ: Τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σχέση σας. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών υποθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική κατάστασή σας να ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οπως και να έχει, θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς, οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να επιλύσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά γράφοντας ένα σενάριο που θα σας ωθεί να καταλήξετε σε συγκεκριμένες εκτιμήσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Η λέξη «κλειδί» για σήμερα θα είναι καλαισθησία, η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...