Προσφέρει οργασμούς με μία και μόνο ένεση

Τον αποκαλούν δρα Οργασμό και όχι άδικα, αφού εκατοντάδες γυναίκες υποστηρίζουν ότι με τη θεραπεία του έχει μεταμορφώσει τη σεξουαλική ζωή τους. Πολλοί επιστήμονες ωστόσο αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της και κάνουν λόγο για placebo.Ο λόγος για τον Τσαρλς Ρούμελς, ο οποίος χαρίζει το πολύτιμο δώρο του οργασμού σε γυναίκες όλων των ηλικιών, με μία και μόνο ένεση στην κλειτορίδα τους από το δικό τους αίμα.

Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από επτά χρόνια η σύντροφός του απαίτησε να της κάνει την εν λόγω ένεση στην κλειτορίδα της ως δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αφού τον είχε δει να κάνει κάτι αντίστοιχο στο πέος του, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη στύση του. Κάπως έτσι ο Ρούμελς διαπίστωσε ότι η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και στις γυναίκες.

Διευκόλυνση

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, η οποία στοχεύει στη διευκόλυνση και βελτίωση του γυναικείου οργασμού, την πατέντα της οποίας κατάφερε να πάρει το 2011 και μπορεί να εφαρμοστεί από τον ίδιο και 500 ακόμη πιστοποιημένους γιατρούς που έχει εκπαιδεύει έκτοτε. Η θεραπεία αποτελείται από δύο βήματα. Πρώτα αφαιρεί πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) από το αίμα της ενδιαφερόμενης και εν συνεχεία το επανεισάγει στην κλειτορίδα και το άνω τοίχωμα του κόλπου της με μια σύριγγα. Η έγχυση λευκών αιμοσφαιρίων βελτιώνει, σύμφωνα με τον Ρούμελς, τη λίπανση και την ευαισθησία των γεννητικών οργάνων της ασθενούς, διευκολύνοντας τον οργασμό. Σήμερα τη μέθοδο έχουν δοκιμάσει περισσότερες από 20.000 γυναίκες με ποσοστό επιτυχίας, πάντα κατά τον ίδιο, που αγγίζει το 85%. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων εξαιτίας ελλιπών δοκιμών, κάνοντας πολλούς να την αποδίδουν στο φαινόμενο του placebo.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ