Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

«Η Σοφία Χατζηπαντελή κρίνει ποιος θα γίνει μοντέλο; Αυτή είναι μια υπάλληλος της μόδας»

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Σοφίας Χατζηπαντελή και τη...

Γνωστό μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Νεκρό βρέθηκε μέσα στο σπίτι του του Αγίους Θεοδώρους...

Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Το...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Αναστασία Παντούση πρέπει να χαλαρώσει λίγο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέποντας την αντίδραση της Αναστασίας Παντούση...

Τι φέρνει η έκλειψη σε όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο πολύ από τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, σύμφωνα με την αστρολόγο Βιργινία Λεούση

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ήρθε με πλούσιο πλανητικό σκηνικό. Η χθεσινή σεληνιακή έκλειψη σύμφωνα με την αστρολόγο Βιργινία Λεούση (φωτό) που έγινε στους Ιχθύς με τη συμμετοχή του Κρόνου, του Ερμή και του Αρη, προκαλεί δυσαρμονικές όψεις και επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

Αυτό σημαίνει πως κυριαρχεί μια έντονη τάση για ατυχήματα, δοκιμασίες, γεωλογικές ανατροπές και κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες, ενώ η αναστάτωση και ο εκνευρισμός είναι διάχυτα.

Οσοι ανήκουν στα παραπάνω ζώδια δοκιμάζονται έντονα σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο έως τις 22 Σεπτεμβρίου, που θα επανέλθει σε ορθή πορεία, αποφύγετε να βάλετε μπροστά οτιδήποτε νέο επιθυμείτε, καθώς ό,τι ξεκινήσετε αυτό το διάστημα δεν θα έχει διάρκεια πέραν των τριών μηνών.

Ακραίες συμπεριφορές

Από τις 23 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, θα μειωθούν οι εντάσεις και οι ακραίες συμπεριφορές που προκλήθηκαν, κάνοντας τη συναισθηματική ζωή σας να κυλάει πιο ήρεμα.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με το πέρασμα του Αρη στον Αιγόκερω στις 27 Σεπτεμβρίου, γεγονός που θα βοηθήσει στο να λειτουργείτε πιο προσγειωμένα.

Ομως, παρά τις δυσκολίες, η είσοδος του Δία στον Ζυγό, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, ανοιγοκλείνει το μάτι την τύχη! Κινηθείτε έξυπνα και προνοητικά, και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που εμφανίζονται με γνώμονα το μέτρο. Η καθημερινότητά σας γίνεται όλο και πιο ανάλαφρη, κι εσείς γλυκοί και ευέλικτοι απέναντι στους άλλους.

Θυμίζουμε πως ο πλανήτης Ερμής, κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη λογική, τη σκέψη, το εμπόριο, τα παιδικά χρόνια και τις συμφωνίες, από τις 30/8, που άρχισε την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, έως τις 21/9, που θα παραμείνει ανάδρομος, όλα τα ζώδια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κυβερνητικός ανασχηματισμός στην Ελλάδα λόγω αυτών των καταστάσεων.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

ΚΡΙΟΣ
Αλλαγές στον ορίζοντα
Το ηθικό σας θα είναι λίγο πεσμένο, ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την επιρροή που θα δεχθείτε από τις εκλείψεις του μήνα, αλλά μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε μικρές αλλαγές που διαφαίνονται στο προσκήνιο. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητά σας και θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα. Τώρα, όμως, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Απαραίτητο time out
Χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από τα εργασιακά καθήκοντά σας, καθώς οι μπαταρίες σας αρχίζουν να αδειάζουν. Μην απαιτείτε συνέχεια από τον εαυτό σας να ξεπερνάει τα όριά του. Μοιράστε υποχρεώσεις και αναθέστε ευθύνες σε άλλους. Προγραμματίστε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ό,τι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει. Ξεκουράστε τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα δεν επιτρέπει την έντονη κινητικότητα σε θέματα καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ωρα για ανακαίνιση
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σάς προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να βελτιώσετε τη ζωή σας στον προσωπικό χώρο σας. Προχωρήστε σε μια μικρή ανακαίνιση, αν αυτό είναι που έχετε ανάγκη. Αν το πράξετε χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας, τότε θα χαμογελάτε με πραγματική ικανοποίηση. Λόγω των εκλείψεων και των επιρροών που δέχεστε, εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο στενό συγγενικό περιβάλλον σας με το οποίο έχετε απομακρυνθεί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε και να επανασυνδεθείτε, ενώ δεν είναι σωστή στιγμή να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανώμαλη προσγείωση
Υστερα από έναν μήνα ανεμελιάς (Αύγουστος), ήρθε η στιγμή να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να διατηρήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Αποφύγετε να προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα αφορούν τρίτα πρόσωπα που απουσιάζουν. Μη βιαστείτε να μεταφέρετε ό,τι ακούσετε, γιατί θα πέσετε σε παγίδες που θα φτιάξετε οι ίδιοι, χαλώντας την εικόνα σας. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα δοκιμάζει αρκετά τις σχέσεις σας και θα είναι έντονο το στοιχείο του δράματος στη ζωή σας.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Στο φως νέες μαρτυρίες από γυναίκες θύματα του ομαδικού ροζ βίντεο

ΛΕΩΝ
Προσοχή στις παγίδες
Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι στις καθημερινές καταστάσεις για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου. Δώστε έμφαση στο τι νιώθετε εσείς για τον εαυτό σας και όχι στο πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς. Κλείστε τα αυτιά σας στον καθένα που έχει άποψη για εσάς, γιατί δεν σημαίνει πως είναι και σωστή. Αποφύγετε παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διάλειμμα ξεκούρασης
Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συν τη σεληνιακή έκλειψη, χρειάζεται να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα που κρίνεται αναγκαίο. Εχετε πιέσει πολύ τον εαυτό σας χωρίς να το ζητήσει κανένας και τώρα πρέπει να ξεκουραστείτε. Ισως να μην είναι τόσο εύκολο με τόσα που έχετε καταπιαστεί, αλλά μπορείτε να το εντάξετε από τώρα στο πρόγραμμά σας. Οι ήρεμες στιγμές βοηθούν στο να βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Σε αναμονή τα σχέδια
Ο μήνας που διανύετε φέρνει μπροστά σας το παρελθόν, ξυπνώντας μνήμες και καταστάσεις που νομίζατε ότι είχαν τελειώσει και θα πρέπει να ασχοληθείτε και πάλι μαζί τους, βάζοντας σε αναμονή τα σχέδιά σας. Η προσκόλλησή σας σε παλιές ιδέες εμποδίζει την ευημερία σας και νιώθετε αποκαρδιωμένοι. Κάντε τολμηρά βήματα και το αποτέλεσμα θα σας χαρίσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Διατηρήστε τις ισορροπίες και δείτε τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανασταλτικός ο φόβος
Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό του μήνα θα έχει απ’ όλα, με κύριο σκοπό να σας μάθει πώς να απολαμβάνετε όσα φέρνει η ζωή. Σίγουρα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε στους πολυπόθητους στόχους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, οπότε αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές ή να εγκαταλείψετε σχέδια. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας κυριεύσουν ανακόπτοντας την πορεία σας ή σταματώντας τα όνειρά σας. Αντί να τρομοκρατηθείτε, σκεφτείτε πως «μπόρα είναι και θα περάσει».

Δημοφιλείς ειδήσεις  «Βρυχάται» ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης: «Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο μου»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βήματα με στρατηγική
Ενας παλιός στόχος σας μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, οπότε αδράξτε την ευκαιρία, αφού ο χρόνος λειτουργεί σαν… χορηγός σας! Χρησιμοποιήστε ως «όπλα» ό,τι μάθατε την πρώτη φορά και εφαρμόστε τα τώρα, για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Μη διαλέξετε τακτική που γνωρίζετε πως δεν έχει αποτέλεσμα. Η σεληνιακή έκλειψη μπερδεύει την κρίση σας και τώρα θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εγκράτεια στα χρήματα
Η επιμονή και η αφοσίωση που θα δείξετε στον επαγγελματικό χώρο αναγνωρίζονται πλέον και εκτιμώνται από συνεργάτες και άτομα κύρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επενδύστε στο μέλλον σας δείχνοντας εγκράτεια σε χρηματοοικονομικούς κινδύνους. Τα πάντα είναι σε κίνηση, γι’ αυτό να είστε βέβαιοι πως αναμένονται συναντήσεις ακόμα και με άτομα που παραμελήσατε τον τελευταίο χρόνο. Είστε σε θέση να αναλάβετε τη φροντίδα της οικογένειάς σας πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μυστικά στον… αφρό
Μυστικά που κρατάτε καιρό μέσα σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μέχρι το τέλος του μήνα και, από το να προσπαθήσετε να τα κρύψετε, καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε. Η χθεσινή έκλειψη προκαλεί ριζικές αλλαγές ακόμα και στον χαρακτήρα σας. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή και σας καθοδηγεί, αρκεί να την ακούτε και να μην την προσπερνάτε. Βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και οικοδομήστε ισχυρούς δεσμούς με φίλους και οικογένεια, χωρίς να διστάσετε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Εύκολες οι παρεξηγήσεις
Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας τηρώντας τους κανόνες για να αποφύγετε εντάσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε καθόλου με προβλήματα τρίτων που δεν σας αφορούν απ’ το να ψάχνετε υπαίτιους να ρίξετε τα βάρη. Το πλανητικό σκηνικό εντείνει την κατάσταση μετά και τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, οπότε προτιμήστε να μελετήσετε θέματα καριέρας, απ’ το να χαραμίσετε τον χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διόρθωση φύλου έκανε εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου – παρουσιάστριας

Η εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας έκανε διόρθωση...

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Τον αγαπώ τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, η πρώτη μας συνάντηση ήταν…»

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι»...

Γνωστό μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Νεκρό βρέθηκε μέσα στο σπίτι του του Αγίους Θεοδώρους...

Η Λόλα Νταϊφά παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Πολίτη κατά των συνεργατών του στη «Λάμψη»

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του πάλαι ποτέ...

Ανησυχούν Ουίλιαμ και Κέιτ – Το κοινό αδημονούσε για το τι θα πουν ο Χάρι με τη Μέγκαν

«Συναγερμός» σήμανε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και στην πριγκίπισσα Κέιτ...

Δημήτρης Ήμελλος: Ο γιος του έπαιξε στον «Σασμό» και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Πέτρος Λαγούτης: «Τον γιο μου τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης επειδή…»

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show»...

Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Το...

Βάσω Λασκαράκη: «Κάποια βράδια μου λείπει ο Λευτέρης, ήθελα να ήταν κοντά μου»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

Άβα Γαλανοπούλου: Αυλαία στη δικαστική διαμάχη που είχε με πρώην σύντροφό της

Τέλος στη δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου...

Σοφία Αλιμπέρτη: Αγουροξυπνημένη πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram

Η Σοφία Αλιμπέρτη ξύπνησε αργά την Τετάρτη καθώς αντί...

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ζούσα για δύο χρόνια με την τέφρα της γυναίκας μου στο σπίτι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια συγκινητική αναφορά στην εκπομπή...

Δημήτρης Παππάς – Άννα Μπεζάν: Το εξιτήριο από το μαιευτήριο και τα δάκρυα συγκίνησης

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έγιναν πρόσφατα...