Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Εκανε διακοπές στο Λουτράκι!

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο η 27χρονη εστεμμένη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, την οποία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 27 Αυγούστου. Στην κατοχή της βρέθηκαν 27.000 δολάρια

Σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, όπου (όπως η ίδια είπε ενοχλημένη) απολάμβανε… ξένοιαστες διακοπές, εντοπίστηκε η 27χρονη εστεμμένη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, την οποία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 27 Αυγούστου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

«Κάνω διακοπές. Ποιο είναι το πρόβλημα;» απάντησε στους αστυνομικούς όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Στην κατοχή της όμορφης φοιτήτριας βρέθηκαν 27.000 (!) δολάρια.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της, η κοπέλα είχε πάρει από το διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη μεγάλο χρηματικό ποσό. Οπως έγινε γνωστό, μια καθαρίστρια του ξενοδοχείου αναγνώρισε τη φοιτήτρια και αμέσως τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Γύρω στις 9.30 χθες το πρωί αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και την περίμεναν να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν, την πλησίασαν και τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία. Η 27χρονη απάντησε καταφατικά και τότε οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

«Μα γιατί να έρθω μαζί σας; Εχω κάνει κάτι; Είμαι εδώ για διακοπές και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα» απάντησε στους άνδρες της Ασφάλειας! Μάλιστα, ακόμη και όταν εκείνοι την ενημέρωσαν πως οι γονείς της έχουν δηλώσει την εξαφάνισή της εκείνη δήλωσε πλήρη άγνοια και τους ζήτησε να την αφήσουν ήσυχη!

Τελικά οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ ενημερώθηκε άμεσα για τον εντοπισμό της ο πατέρας της, ο οποίος έφτασε στο Λουτράκι λίγες ώρες αργότερα, συνοδευόμενος από τον οικογενειακό γιατρό τους από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, αλλά και έναν ψυχίατρο, ο οποίος (βάσει των περιγραφών που είχε από την οικογένεια) γνωμάτευσε ότι η φοιτήτρια πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία έμενε εδώ και αρκετές ημέρες μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και απολάμβανε σχεδόν καθημερινά το μπάνιο της στη θάλασσα! Πάντως, η Ασφάλεια θα εξετάσει το κινητό της τηλέφωνο, για να διαπιστωθεί αν όλες αυτές τις ημέρες γνώριζε από σελίδες του διαδικτύου ότι αναζητείται και δεν εμφανιζόταν σκοπίμως. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...