Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Η Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον πήγε την Google στα δικαστήρια

Με ασφαλιστικά μέτρα η Αφροδίτη Καπατσέλη ζητά από τον διαδικτυακό κολοσσό να αποσύρει δημοσιεύματα με πικάντικες δηλώσεις της για τις προτιμήσεις που έχει στο sex

4rwerte 1Με ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google εμφανίστηκε «μετανιωμένη» για τις… γλαφυρές περιγραφές της όσον αφορά τις προτιμήσεις (και επιδόσεις) της στο κρεβάτι (!) η προ ετών υποψήφια playmate Αφροδίτη Καπατσέλη. Η Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον στράφηκε κατά της μεγαλύτερης εταιρίας διαδικτυακών υπηρεσιών, ζητώντας να κατέβουν περίπου 25 δημοσιεύματα, με θέμα (κυρίως) τη δήλωσή της «μου αρέσει να κάνω στοματικό στους άνδρες».

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Το σέξι μοντέλο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε πει: «Δεν θέλω να πω κάτι που θα ακουστεί πρόστυχο. Συνήθως στους άντρες αρέσει να τους κάνω στοματικό. Εκεί είμαι καλή, γιατί μου αρέσει πολύ κι εμένα! Δεν ξέρω γιατί, μου αρέσει να βλέπω τον άλλο ή να τον ακούω εκείνη την ώρα. Δεν είμαι, δηλαδή, από τις γκόμενες που το βαριούνται ή το σιχαίνονται, όπως μια φίλη που έχω. Το κάνει κι εκείνη, αλλά όχι όπως εγώ, και με θεωρεί σιχαμένη. Στο σεξ δεν έχω πρόβλημα, με τον σύντροφό μου κάνω τα πάντα, εκτός από παρ…»!

Η αναπαραγωγή των δηλώσεών της ήταν αστραπιαία, με τις περισσότερες ιστοσελίδες να αναφέρονται σε εκείνη με τίτλους όπως «Στάζει μέλι το στόμα της Καπατσέλη»! Αν και η συνέντευξη είχε δοθεί πριν από αρκετά χρόνια, μια αναζήτηση του ονόματός της έδινε δεκάδες σελίδες αποτελεσμάτων με το περιεχόμενο της συνέντευξης.

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε σε βάρος της Google, ζητώντας την απόσυρση των δημοσιευμάτων, δεν διαμαρτύρεται -κατά πληροφορίες- για το περιεχόμενο των δηλώσεών της, αλλά φέρεται μετανιωμένη και επισημαίνει ότι προσβάλλουν την προσωπικότητά της.

Αναβολή

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή που ζήτησε, με στόχο την απόσυρση περίπου 25 δημοσιευμάτων, με αποτέλεσμα η Google, κατά την ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, να έχει ήδη αφαιρέσει περισσότερα από τα μισά.

Ετσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να ζητήσουν αναβολή της υπόθεσης ως τον προσεχή Δεκέμβριο, προκειμένου η εταιρία να ολοκληρώσει το «κατέβασμα» και το θέμα να λυθεί εξωδικαστικά. Σε αντίθετη περίπτωση τον λόγο θα έχει και πάλι το Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Γεννημένη στην Αθήνα, η εντυπωσιακή ξανθιά συστήθηκε στο κοινό για πρώτη φορά σε διαγωνισμό Playmate. Με πρότυπό της την Πάμελα Αντερσον στο «Baywatch», όπως έχει δηλώσει, σπούδασε βρεφονηπιοκόμος. Η Αφροδίτη Καπατσέλη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του MEGA «Η εκδίκηση της Ξανθιάς», έγινε αγαπημένο κορίτσι των ανδρικών περιοδικών, ενώ είχε και ένα σύντομο φλερτ με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη, που έφυγε από τη ζωή το 2011.

4rwerte 2

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...