Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο που χτύπησε τον διευθυντή της τροχαίας

Τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού που στις 29 Αυγούστου, μετά το τέλος πορείας για το Προσφυγικό στα Προπύλαια, επιτέθηκε, τραυμάτισε και άφησε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο

Τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού που στις 29 Αυγούστου, μετά το τέλος πορείας για το Προσφυγικό στα Προπύλαια, επιτέθηκε, τραυμάτισε και άφησε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο (φωτό) έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες για την ομάδα «επαγγελματιών»… μπαχαλάκηδων που μετείχαν τόσο σε επεισόδια σε γήπεδα όσο και σε συγκρούσεις κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια. Στον νεαρό είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης (εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα), τον οποίο -πιθανότατα επειδή γνώριζε ότι ήταν στη λίστα των υπόπτων- είχε παραβιάσει από τις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Το «κλειδί» για την ταυτοποίηση του τραμπούκου ήταν το οπτικό υλικό από την κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, στο οποίο απεικονιζόταν η στιγμή που χτύπησε πισώπλατα τον Γιώργο Διαμαντόπουλο και του άρπαξε το πηλήκιο! Η κάμερα, φευγαλέα, «συνέλαβε» και τμήμα του προσώπου του, με συνέπεια οι αστυνομικοί να τον αναγνωρίσουν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας επισκέφθηκαν την κατοικία του, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του υποστήριξαν ότι δεν έχει δώσει ίχνη ζωής το τελευταίο διάστημα. Εξίσου άκαρπες αποδείχθηκαν και οι έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια φίλων του.

Παρακολουθήσεις

Η ομάδα των ταραξιών για την οποία είχε συλληφθεί είχε εξαρθρωθεί τον Φεβρουάριο του 2016, ύστερα από επίμονες παρακολουθήσεις και καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ., στις οποίες μέλη της εμφανίζονται να σχεδιάζουν επεισόδια σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ακόμη και στα Εξάρχεια. Οσον αφορά την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, όπως ο ίδιος είχε καταθέσει, διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα και άρχισε όταν πέντε νεαροί των ρώτησαν αν έχουν ανοίξει οι δρόμοι (λόγω της πορείας). Τη στιγμή που εκείνος απαντούσε, ο 22χρονος τον χτύπησε πισώπλατα. Ο κ. Διαμαντόπουλος δέχτηκε συνολικά τρία με τέσσερα χτυπήματα και έπεσε αναίσθητος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.